1 bütün pirzolanın kemik aralarındaki etlerini ayırınFırın tepsisine 1 bütün pirzolayı kral tacı şeklini verin ve etlerin uç kısımlarını kürdan ile tutturun
Etin üzerine tuz ilave edinKral tacının içine taze kekikleri ilave edinEtin bazı yerlerine sarımsakları batırınFırın tepsisin kenarlarına arpacık soğanı ve taze patatesleri ilave edinÖnceden ısıtılmış olan 190 dercelik fırında pişirin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.