![]() |
Dana Etli Paşazade |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dana Etli Paşazade![]() Paşazade Malzemeler
1 – Tencereye yağı ilave edin, kızdıktan sonra eti ve soğanı ilave edin, pembeleşinceye kadar kavurun ![]() ![]() 2 –Diğer tarafta patlıcanları alacalı soyduktan sonra kuşbaşı şeklinde doğrayın tuzlu suda 20 dakika bekletin daha sonra altına havlu peçete koyarak iyice kurlayın daha sonra firitözde kızartın ![]() 3 – Ocaktaki yemekle patlıcanları harman yapıp üzerine rendelenmiş kaşarı serperek fırına sürün kaşarların üzeri kızarıncaya kadar kalsın ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|