![]() |
Buket Usulü Kakaolu Vanilyalı Kek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buket Usulü Kakaolu Vanilyalı Kek TarifiSaygıdeğer okuyucularım öncelikle tarifime başlamadan evvel sizler için hiçbir masraftan kaçmadıgımı belirtmek isterim bu muazzam kek tarifini vermek için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler
Başlayalım tarife ben bu keki evde yemek yapmaya kalkışan BANEMİN'in beye ithaf ettim, öyle olmaz böyle olur tarif ![]() ![]() ![]() ![]() Öncelikle Yumurtaları kıracagınız kabın pembe olmasına dikkat ediyoruz olmazsa büyüsü bozulur Ve çırpıcının sapı sarı olacak tamam mı panpişlerim Devam edelim yumurcakları ya pardon yumurtaları kırıyoruz iyice çırpınıyoruz pardon çırpıyoruz iyice ama iyice çırpının tamammı panpişlerim çırpın yahu siz bana bakmayın ![]() Bakın yumurtalar köpürmüş iyice bknz: üstte ![]() ![]() Bknz: Üstte vanilya ve kabaran tozlar bulunuyor ![]() Devam edelim ama ben bu arada bir resim çekmemişim Detaya giremiyorum ![]() ![]() Canlarım malzemeler iyice çırpındıktan sonra ölmüştür sanırım ![]() ![]() ![]() Bknz: çatalla süslenmiş hali Bu Tarifimizinde sonuna gelmiş bulunmaktayız sevgili panpişlerim başka tarihlerde bambaşka tariflerle görüşmek dileğiyle Afiyet olsun ![]() Her nerede yaşatılıyorsam ![]() |
![]() |
![]() |
|