![]() |
Alo İshal Hattı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alo İshal Hattı- iyi günler ishal danışma hatti ben visal nasıl yardımcı olabilirim? - zor tutuyorum kendimi - tutmayın - bak bunu düşünemedim ![]() - buyur güzel kardeşim ![]() ![]() - abi ben sizi dışardan arıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() - burası alo fetva hattı muhterem yanlış aramışsın sen ![]() ![]() - kısmet -iyi gunler, ishal danışma hattı, nasıl yardımcı olabilirim? -ben keci gibi scmak istiyorum ![]() -kullanıcı hatası, yardım edemeyecegim iyi gunler ![]() -coat -ishal danışma hattına hoşgeldiniz ![]() -ığghhğğğghhhhhhhhh -efendim? ![]() ![]() ![]() -ohhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Alo ishal hattı buyruuunnn -Alooo abla zıçtım paçalarımdan akıyo,ayakkabılar pok doldu nan -Hımm evet,zor bir durum,şimdi şöle yapalım bla bla bla -Nan ne manyak karısın sen,benim milyonluk ayakkabım gitti hala zor bir durum diyon ![]() ![]() -Zıçarken banamı sordun ayı -Bak gelirsem oraya senin azına boşaltırım o ayakkabıları -De get kötüne sahip çıkamıyon daha hıyarto ![]() ![]() ![]() -Yaklaş telofana yaklaş Zorttttttt bodoffffffffffff - Iyi günler ![]() ![]() - Iyi günler hanimefendi ![]() ![]() - Ne zaman başladı efenim ![]() ![]() - Efendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Beyfendin ![]() ![]() ![]() ![]() - Hanimefendi ![]() ![]() ![]() ![]() - Sorununuz tam olarak nedir ![]() ![]() - Altıma scmak üzereyim hanimefendi? - Kıçınızda mı bi sorun var? - YOk, ben genelde ağzımdan scarım!! - Pardon?! - Porft Senin taaa ![]() ![]() -alo ishal hattı ![]() -şey ben isal oldumda napabilirim? -şimdi sakin olun ve söyliceklerimi dikkatle yapın ![]() -peki tamam ![]() -size en yakın tuvalete kendinizi atın ve rahatlamaya çalışın ![]() -şey zaten ben ordan arıyodum ![]() -hııım durum ciddi anlaşılan ozaman acil önlem planı tıpaç kullanın ![]() - teşekkürler ![]() ![]() *Alıntı" Gülme amaçlıdır ard niyet yoktur |
![]() |
![]() |
|