![]() |
Eşek Şakasııı :)))))))))) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşek Şakasııı :))))))))))![]() Sevgili hakkus, Mektubunu aldim ![]() ![]() Demek askere gittiginden beri çavusun size özellikle de sana yapmadigi kalmamis ![]() "suçum olsa yanmam" diyorsun ![]() Sana inaniyorum dostum ![]() Olur olmaz seni dövdügüne göre, yazdigin gibi o herif asker ocagina yakismayan sadistin teki ![]() Sen sivilken agzina kötü söz almazdin ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa hepiniz ayni vatanin evladisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse hakkus, vatan borcu bu ![]() ![]() ![]() Herseye,insanliktan uzak olan çavusuna bile, katlanip vazifeni yerine getirmelisin ![]() ![]() Beni de mektupsuz burakma ![]() Mektuplari disardan yollamakla iyi ediyorsun ![]() Çavus iti okursa bir de mektuplar için dayak yersin sonra ![]() Özlemle gözlerinden öperim ![]() Dostun Recai ![]() ![]() ![]() *** Ulan Recai iti, Ben sana ne zaman mektup yazdim da o allahin belasi mektubu gönderdin?? Mektuplarimizin okundugunu bildigin için bu adiligi yaptin di mi köpek?? Senin yüzünden gül gibi çavusumun bana yapmadigi kalmadi ![]() Tonla dayak ![]() Bir hafta da hapis cezasi yedim ![]() "KARŞINIZDA ORDUMUZUN EN ŞEREFSiZ ASKERi DURUYOR ![]() ![]() Ne dediysem, senin nasil adi bir yaratik, mektubunun da o essek sakalarindan biri olduguna inandiramadim ![]() Bir daha mektup falan yazma ![]() Zaten, ilk izne gelisimde ellerini un ufak edecegim ![]() ![]() En kisa zamanda basina bir kaza gelmesini, sürüm sürüm sürünmeni dilerim Hakan ![]() ![]() ![]() *** Merhaba Hakkus, Yaninda olamadigim,sorunlarini ve acilarini paylasamadigim için kahroluyorum ![]() ![]() ![]() Vay sadist vay ![]() Bir de adam bilip çavus yapmislar ![]() ![]() ![]() "Sivil olsam yapacagimi bilirdim" diyorsun ![]() Ama haklisin Hakkus ![]() ![]() ![]() Adama askerligi bitirtmezler vallahi ![]() Uyma o hayvana dostum ![]() Zor ama sayili günler gelir geçer ![]() Buralar bildigin gibi eksikligini hep hissediyoruz ![]() En güzel günler seninle olsun ![]() Kardesin Recai ![]() ![]() ![]() *** Recai denen hayvan, Lan sana hayvan demek iltifat, hayvanlara hakaret olur, oglum sen çildirdin mi? Çavus fittirdi ![]() ![]() "Yazmadim konutanim ![]() ![]() Ah ulan essogluessek yaktin beni ![]() ![]() ![]() Yeter artik Recai! ![]() Şakanin çikacak suyu muyu kalmadi ![]() ![]() Tüm kemiklerini kiracagim ![]() Allah belani versin ![]() ![]() ![]() Hakan ![]() ![]() ![]() *** Hakkus'cugum, Yooo, yazdiklarina inanamiyorum ![]() ![]() ![]() Nedir bu essogluessegin sana çektirdigi? Yani afedersin ama insan sokaktaki uyuz ite bile daha iyi daha merhametli davranir ![]() Bak hakkus, sakin benden gerçekleri saklama, yoksa görevden mi kaytariyorsun? Eninde sonunda ikiniz de bu vatanin evladisiniz ![]() ![]() Ne diyeyim Hakkus? Sabredeceksin ![]() Allah sevdigi kuluna çektirirmis ![]() Can dostun Recai ![]() ![]() ![]() *** Recai soysuzu stop! Sayende askerligim bitmeyecek stop! ![]() ![]() Firar ettim stop! ![]() ![]() Seni parçalamaya geliyorum stop ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|