|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayakkabı, giymenin, güzellerden, sırları, topuklu, ünlü |
![]() |
Ünlü Güzellerden Topuklu Ayakkabı Giymenin Sırları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Güzellerden Topuklu Ayakkabı Giymenin SırlarıTopuklu ayakkabı giyme ne kadar şık görünsede oldukça zordur ![]() ![]() EDA TAŞPINAR ![]() Christian Louboutin Yüksek Topuklu Ayakkabı Modelleri 2012 İşte size dört “unutmayın” tavsiyesi: 1 Unutmayın Bir ayakkabı alıp giymek bir şey, yürüyememek başka şey ![]() ![]() 2 Unutmayın Uzun sürecek geceler için arabanıza koyacağınız spor ayakkabınız, acı çekip geceyi erken bitiren kişi olmaktansa dans pistinin kraliçesi olmanıza yardımcı olabilir ![]() 3 Unutmayın Topuklarla merdiven çıkmak sorun değil ama inmek, dizlerin ve ayakların düşmanı ![]() ![]() 4 Unutmayın Ben yemekte otururken ayakkabılarımı çıkarıp, çıplak ayak kalıyorum ![]() ![]() ——————————————————————————————– ÖZLEM SÜER ![]() Christian Louboutin Yüksek Topuklu Ayakkabı Modelleri 2012 Akşam 5 dakika ayakları yukarı dikin Silikon ayak tabanları çok işe yarıyor ![]() ![]() ![]() ![]() —————————————————————————————— TÜLİN ŞAHİN ![]() Christian Louboutin Topuklu Ayakkabı Modelleri 2012 Hem tabanına hem içine bant yapıştırın Önce en basit topuklu ayakkabıyla bile yürümeye alışık olmak gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() —————————————————————————————— ECE SÜKAN ![]() Christian Louboutin Topuklu Ayakkabı Modelleri 2012 Bagajınızda düz ayakkabı bulsun Bu iş alışmakla çok alakalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ————————————————————————————– ÇAĞLA ŞIKEL ![]() Christian Louboutin Topuklu Ayakkabı Modelleri 2012 Bu işin püf noktası topuktan korkmamak Kilit nokta kendine güven: Ayakkabılardan korkmazsanız, babet giymiş gibi rahat yürürsünüz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ————————————————————————————- EMEL KURHAN ![]() Christian Louboutin Taşlı Topuklu Ayakkabı Modelleri Yürüyemesek de hep birlikte otururuz! Devamlı yüksek ökçeli ayakkabı giyen ablam Yaz’a sordum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|