Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyük, eseriniz, hayattaki, olacaksınız

Hayattaki En Büyük Eseriniz &Quot;Siz&Quot; Olacaksınız.

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayattaki En Büyük Eseriniz &Quot;Siz&Quot; Olacaksınız.

Ne istiyorsun gelecekten? Hayallerin nerelere akıyor? Gerçekten olmak istediğin yerde misin?

a da en acısı gerçekten olmak istediğin yeri biliyor musun? Ben bu soruyu sormadan yol aldım, rüzgara kapıldım, rüzgar beni buraya getirdi diyorsan ve orada mutluysan inan çok şanslısın ama mutlu değilsen eğer o zaman kalkıp yol alma zamanıdır"
Bu sorularin içinde ne kadar derin bir anlam taşıdığını yaşantınız, deneyimleriniz, hayalleriniz sayesinde zaman ilerledikçe çözebiliyorsunuz Zaman yüzleşmek zamanıdır! Ne istediğini bilmen için, iç dünyana daha fazla yönelmen lazım Orada nasıl bir insan olduğunu ve ne istediğini keşfedecek, hayallerin ile karşılaşacaksın Hiçbiri ile yüzleşmekten korkma

Her biri sana ait parçalar çünkü Keşfet; o keşfettiğin her özelliğin senin yaşam haritanı çizmende yardımcı olacak Yaşam Haritan ise, sana kaliteli bir yaşamın kapısını açacak "Ne olacaksa olsun, çok önemli değil"!

Genç yaşta çok da kolay olmuyor "Ne İstiyorum" sorusuna yanıt vermek ve
doğru cevabı bulmak Biliyorum ki birçoğunuz bu sorunun cevabını arıyorsunuz

Bu soru ile uğraşmaktan vazgeçmeyin Sordukça cevaba ulaşabiliyorsunuz Sakın "Ne olacaksa olsun, çok önemli değil" demeyin Yaşamınızın kontrolü sizin elinizde olsun

Unutmayın; Hayattaki en büyük eseriniz "SİZ" olacaksınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com