![]() |
Tutarsızlıkla Beslenen Korkular! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tutarsızlıkla Beslenen Korkular!Kendimi tutmakta zorlandığım anlardan biri yine beni yedi bitirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah be baba ne yaptın… Baba, “kovarım bir daha gelmez kızım” gibi laflar söylemeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani babası her şey yapabilirler sağları solları belli olmaz demişti ya, çocuk haliyle daha çok korktu ![]() ![]() ![]() Hangisi doğru? Sizce bu durumda kendiniz çocuğun yerine koyarsanız kafanız karışmaz mıydı? Hayvanlardan korkmalı mıyım? Korkmamalı mıyım? Öncelikle, verilen mesajlar ne olursa olsun açık ve net olmalıdır ![]() Hayvanlardan bu kadar çok çocuklarını korkutan başka millet var mı bilmiyorum ![]() Çocuğa ne yaptığınızın farkında olmayabilirsiniz ama, ileride kedi fobisi olan her yerde kedi görünce yerinden fırlayıp yolunu değiştiren fobik bir kişilik yaratabilirsiniz ![]() Çocukların hayvan sevgisini geliştirmesi ve paylaşmayı öğrenme aşamasında bir adım atmak için, evde bir evcil hayvanın olması çok faydalı ![]() ![]() Uzm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|