![]() |
Sınav....!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sınav....!!Sorun nedir Thomas ? Ben bu sınıfın düzeyine göre fazla zekiyim ![]() istiyorum ![]() İstek konusunda bilgi verilen Müdür Thomas'a bunun için bir testten geçmeyi isteyip istemediğini sordu ![]() test başladı ![]() ------------ --------- --------- --------- --- Söyle bakalım Thomas: 3X4 Oniki ------------ --------- --------- --------- ---- Peki 6X6 Otuzaltı Müdür bey ------------ --------- --------- --------- -- Japonya'nın başkenti Tokyo ------------ --------- --------- --------- ----- Ve test birbuçuk saat sürdü, Thomas hiç hata yapmadı ![]() ![]() ![]() Öğretmen sorulara başladı: İneklerde dört tane, ben de iki tane olan nedir ? Bacaklar öğretmenim ![]() Doğru; senin pantalonunun içinde olup, benim pantalonumun içinde olmayan nedir ? Müdür bu soruya çok şaşırır ![]() ![]() ![]() ![]() - Cepler öğretmenim ![]() ------------ --------- --------- --------- --------- --------- - Kadınların tüylerinin en kıvırcık olduğu yer neresidir ![]() Velet tereddütsüz yanıt verdi: Afrika'dır öğretmenim ![]() ------------ --------- --------- --------- --------- --------- - Yumuşak olup, kadınların ellerinde sertleşen nedir ? Müdür gözleri faltaşı gibi açılmış tam konuşacakken Thomas yanıtladı: Tırnak cilası ![]() ------------ --------- --------- --------- - Peki ![]() ![]() ![]() Müdür kulaklarına inanamıyordu ![]() ![]() ![]() Yatak öğretmenim ![]() ------------ --------- --------- --------- ------ Vücudumun en nemli yeri neresidir ? Dil öğretmenim ![]() ------------ --------- --------- --------- Nefes nefese kalan Müdür test'i bitirmeye karar verdi ve - Değil bir üst sınıfa, ben bunu doğruda Üniversiteye göndereceğim ![]() ------------ --------- --------- - Çünkü ben bu testi başaramazdım ![]() ![]() KISSADAN HİSSE: İnsanların ahlakları yaşlandıkça bozulur ![]() |
![]() |
![]() |
|