Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geldik, sanal, ölebilecekmiyiz

Sanal Geldik Sanal Ölebilecekmiyiz

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sanal Geldik Sanal Ölebilecekmiyiz

Kolay hayat ister olduk kolay Sevgimizi, aşkımızı bile kolay yaşamak istiyoruz

Bizi yormasın, zorlamasın, başımıza bela olmasın
İstediğimiz zaman olsun, onun dışında yok olsun
Bir kumandanın ucunda olsun herşey, bir bilgisayarın düğmesinde, bir telefonun tuşlarında

Ulaşmak, yaşatmak, canlandırmak, hissetmek için çaba harcamayalım

Sanal dünya giriverdi hayatımıza tam da bu günlerde, çok da işimize geldi Sanal alemin, sanal insanları olduk hemen Duygularımızdan korkar olduk

Hissetmek yok Herşey bir yalan Sanal alem değeri yok

Düşünemedik ki kablonun diğer ucunda gerçek insanlar oturuyor

dokunmaya
hissetmeye
göz göze gelmeye korkar olduk
bir bilgisayar, bir msn, bir kamera herşey tamam
İnsan başka ne isterki

Böylesi daha güzel, sanal bir gerçeklikte sorumluluk duygusu yok, bağlanma yok, hesap vermek yok deyiverdik Canın isterse varsın, istemezse yok Ne güzel, tam bu çağın insanına göre

Kolay işin, hangi yoldan elde edildiğinin hiç önemli olmadığı kolay paranın peşinde koştuğumuz, hayata direk tepeden başlamak istediğimiz bu günlerde, kolay seks,
kolay ilişkilerde giriverdi usulca yaşantımıza

Zora gelemiyoruz, gerçek ilişkiler sıkıyor biraz

Biri azıcık duygularından söz ettiğinde birden itici oluveriyor, hemen pılımızı, pırtımızı toplayıp arkamıza bile bakmadan ordan uzaklaşıveriyoruz Neden peki, bünyemizde barındırdığınız şeyden kaçmak niye, yok saymak, derinlere göndermek

Kimsenin gözüne gerçek anlamda bakmak istemiyoruz, korkuyoruz birilerinin gözlerine bakmaktan Mekanik hayatlar, mekanik ilişkiler, mekanik sevişmeler istiyoruz

O kadar rahatladık ki artık sevmeye bile üşenir olduk
ben gelemem ama gelirsen de hayır demem burdayım, isteyen gelip alsın ben kılımı kıpırdatmam uğraşamam çaba harcayamam ama şöyle yakınlarımda olsan o başka aşk aramıyorum, sevgi aramıyorum,
ilişki aramıyorum sadece seks arıyorum deyiverecek kadar bir yerlerde unuttuk duygularımızı, yitiriverdik insanı insan yapan ruhumuzu Sevmekten korkar olduk…

Ne oldu bize, ne zaman, nerde kaybettik sevmeyi, kimlere bırakıverdik ruhumuzu, kimler acıttı canımıza da bu kadar acımasız oluverdik

Ben uğraşamam ama sen buralarda olursan da hayır demem yani, diyecek kadar korkar olduk birşeylerin peşinde koşmaya Bencil oluverdik

Birgün yalnız uyanmanın ne kadar korkutucu olacağı aklımıza hiç gelmiyor nedense

Kendi doğamıza hasret yaşadığımızı bile anlayamadık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com