Sanal Geldik Sanal Ölebilecekmiyiz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sanal Geldik Sanal Ölebilecekmiyiz![]() Kolay hayat ister olduk kolay ![]() ![]() Sevgimizi, aşkımızı bile kolay yaşamak istiyoruz![]() Bizi yormasın, zorlamasın, başımıza bela olmasın ![]() ![]() ![]() İstediğimiz zaman olsun, onun dışında yok olsun ![]() Bir kumandanın ucunda olsun herşey, bir bilgisayarın düğmesinde, bir telefonun tuşlarında ![]() ![]() Ulaşmak, yaşatmak, canlandırmak, hissetmek için çaba harcamayalım ![]() ![]() Sanal dünya giriverdi hayatımıza tam da bu günlerde, çok da işimize geldi Sanal alemin, sanal insanları olduk hemen Duygularımızdan korkar olduk![]() ![]() Hissetmek yok ![]() ![]() Herşey bir yalan![]() ![]() Sanal alem değeri yok![]() ![]() Düşünemedik ki kablonun diğer ucunda gerçek insanlar oturuyor ![]() ![]() dokunmaya hissetmeye göz göze gelmeye korkar olduk ![]() ![]() bir bilgisayar, bir msn, bir kamera herşey tamam ![]() ![]() İnsan başka ne isterki ![]() ![]() Böylesi daha güzel, sanal bir gerçeklikte sorumluluk duygusu yok, bağlanma yok, hesap vermek yok deyiverdik ![]() ![]() Canın isterse varsın, istemezse yok![]() ![]() Ne güzel, tam bu çağın insanına göre![]() ![]() Kolay işin, hangi yoldan elde edildiğinin hiç önemli olmadığı kolay paranın peşinde koştuğumuz, hayata direk tepeden başlamak istediğimiz bu günlerde, kolay seks, kolay ilişkilerde giriverdi usulca yaşantımıza ![]() Zora gelemiyoruz, gerçek ilişkiler sıkıyor biraz ![]() ![]() Biri azıcık duygularından söz ettiğinde birden itici oluveriyor, hemen pılımızı, pırtımızı toplayıp arkamıza bile bakmadan ordan uzaklaşıveriyoruz ![]() Neden peki, bünyemizde barındırdığınız şeyden kaçmak niye, yok saymak, derinlere göndermek![]() ![]() ![]() Kimsenin gözüne gerçek anlamda bakmak istemiyoruz, korkuyoruz birilerinin gözlerine bakmaktan Mekanik hayatlar, mekanik ilişkiler, mekanik sevişmeler istiyoruz![]() ![]() O kadar rahatladık ki artık ![]() sevmeye bile üşenir olduk![]() ![]() ben gelemem ama gelirsen de hayır demem ![]() ![]() burdayım, isteyen gelip alsın![]() ![]() ben kılımı kıpırdatmam![]() ![]() uğraşamam![]() ![]() çaba harcayamam![]() ![]() ama şöyle yakınlarımda olsan o başka![]() ![]() aşk aramıyorum, sevgi aramıyorum, ilişki aramıyorum sadece seks arıyorum deyiverecek kadar bir yerlerde unuttuk duygularımızı, yitiriverdik insanı insan yapan ruhumuzu ![]() ![]() Sevmekten korkar olduk… Ne oldu bize, ne zaman, nerde kaybettik sevmeyi, kimlere bırakıverdik ruhumuzu, kimler acıttı canımıza da bu kadar acımasız oluverdik ![]() ![]() Ben uğraşamam ama sen buralarda olursan da hayır demem yani, diyecek kadar korkar olduk birşeylerin peşinde koşmaya ![]() Bencil oluverdik![]() ![]() Birgün yalnız uyanmanın ne kadar korkutucu olacağı aklımıza hiç gelmiyor nedense Kendi doğamıza hasret yaşadığımızı bile anlayamadık ![]() |
|
|
|