![]() |
Sanal Geldik Sanal Ölebilecekmiyiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sanal Geldik Sanal Ölebilecekmiyiz![]() Kolay hayat ister olduk kolay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizi yormasın, zorlamasın, başımıza bela olmasın ![]() ![]() ![]() İstediğimiz zaman olsun, onun dışında yok olsun ![]() ![]() Bir kumandanın ucunda olsun herşey, bir bilgisayarın düğmesinde, bir telefonun tuşlarında ![]() ![]() ![]() Ulaşmak, yaşatmak, canlandırmak, hissetmek için çaba harcamayalım ![]() ![]() ![]() Sanal dünya giriverdi hayatımıza tam da bu günlerde, çok da işimize geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hissetmek yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşünemedik ki kablonun diğer ucunda gerçek insanlar oturuyor ![]() ![]() ![]() dokunmaya hissetmeye göz göze gelmeye korkar olduk ![]() ![]() ![]() bir bilgisayar, bir msn, bir kamera herşey tamam ![]() ![]() ![]() İnsan başka ne isterki ![]() ![]() ![]() Böylesi daha güzel, sanal bir gerçeklikte sorumluluk duygusu yok, bağlanma yok, hesap vermek yok deyiverdik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolay işin, hangi yoldan elde edildiğinin hiç önemli olmadığı kolay paranın peşinde koştuğumuz, hayata direk tepeden başlamak istediğimiz bu günlerde, kolay seks, kolay ilişkilerde giriverdi usulca yaşantımıza ![]() ![]() Zora gelemiyoruz, gerçek ilişkiler sıkıyor biraz ![]() ![]() ![]() Biri azıcık duygularından söz ettiğinde birden itici oluveriyor, hemen pılımızı, pırtımızı toplayıp arkamıza bile bakmadan ordan uzaklaşıveriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimsenin gözüne gerçek anlamda bakmak istemiyoruz, korkuyoruz birilerinin gözlerine bakmaktan ![]() ![]() ![]() ![]() O kadar rahatladık ki artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben gelemem ama gelirsen de hayır demem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ilişki aramıyorum sadece seks arıyorum deyiverecek kadar bir yerlerde unuttuk duygularımızı, yitiriverdik insanı insan yapan ruhumuzu ![]() ![]() ![]() Ne oldu bize, ne zaman, nerde kaybettik sevmeyi, kimlere bırakıverdik ruhumuzu, kimler acıttı canımıza da bu kadar acımasız oluverdik ![]() ![]() ![]() Ben uğraşamam ama sen buralarda olursan da hayır demem yani, diyecek kadar korkar olduk birşeylerin peşinde koşmaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birgün yalnız uyanmanın ne kadar korkutucu olacağı aklımıza hiç gelmiyor nedense ![]() Kendi doğamıza hasret yaşadığımızı bile anlayamadık ![]() |
![]() |
![]() |
|