Aşkın Fotoğafı(Mutlaka Okuyun) |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Aşkın Fotoğafı(Mutlaka Okuyun)Mut'un bir dag koyunde dostlarla birlikte gezerken yasli bir kari kocayi gordum ![]() Baktim bir kanepenin uzerinde oturuyorlar ![]() Iyice yaklastigimda tezekten yapilmis evlerinin bahcesinde oturduklari kanepenin bir tarafinin tamamen kirik oldugunu, kanepenin saglam tarafina sıkısarak oturduklarini ve sohbet ettiklerini anladim Yuzlerinde bir tebessum vardi ![]() Kanapenin bir tarafi tamamen kirilmisti ![]() Evin halinden ve kari kocanin kilik kiyafetinden maddi durumlarinin hic iyi olmadigi ve yeni bir kanepe alacak guclerinin olmadigi hemen anlasiliyordu ![]() Selamlastiktan sonra, 'Kanepe kirilmis' dedim ![]() ![]() Yasli adam buyuk bir bilgelikle cevap verdi, ' Biz de saglam tarafina oturuyoruz![]() Yetiyor bize ![]() ' Kadin da tamamladi, ' He ya yetiyor bize bak ne guzel oturuyoruz' Sevdigimin elini daha sıkı sıkı tuttum ![]() ![]() Oyle ya,' Ask bu kanepe neden kirik, neden yeni bir kanepe almiyoruz' diye dirdir etmek, şikayet etmek yerine, 'Kanepenin saglam tarafini paylasmak' degil midir? ![]() ![]() ![]() alıntı
|
|
#2 |
|
black_R-O-S-E
|
Cevap : Aşkın Fotoğafı(Mutlaka Okuyun)teşekkürler suskun ![]() çok anlamlı bi paylaşm olmuş![]()
|
|