![]() |
E-maili Görünce Şok Oluyor... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() E-maili Görünce Şok Oluyor...e-maili görünce şok oluyor bu olay tamamen gerçektir kişiler ve kurumlar tamamen gerçektir ![]() ![]() Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır ![]() Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir ![]() Fakat yazdığı e-maili farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir ![]() ![]() ![]() ![]() Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır ![]() Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki maili görür ![]() Mail aynen şöyledir; Kime : Sevgili karıma Konu : Yeni ulaştım ![]() Tarih : 16 Mayıs 2004 Benden haber aldığına şaşıracağından eminim ![]() Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz ![]() ![]() Herşey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış ![]() Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum ![]() Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin ![]() Not : Burası çok sıcak ![]() ![]() __________________ Alıntı ![]()
|