![]() |
Değeri Fazla Olan Bütün Kadınlara... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Değeri Fazla Olan Bütün Kadınlara...Bir konuşma sırasında adamın biri kadının birine sormuş: 'Nasıl bir erkek arıyorsun?' Kadın bir süre sessiz kaldıktan sonra adamın gözlerinin içine bakarak sormus: 'Gerçekten bilmek istiyor musun?' Adam biraz isteksiz, 'Evet' demiş ![]() Ve kadın baslamış anlatmağa ![]() ![]() ![]() 'Bugün ve bu yaşta bir kadın olarak, bir erkeğe onun benim için benim kendime yapabilecegimden fazla ne yapabileceğini soracak konumdayım ![]() Kendi masraflarımı karşılayabiliyorum; bir erkeğin yada bir başka kadının yardımına gerek duymadan evimi idare ediyorum ![]() ![]() Adam kadına bakmış ![]() ![]() Kadın hemen bu düşünceyi düzeltmiş: 'Sözünü ettiğim, para değil ![]() ![]() ![]() Adam arkasına yaslanıp kollarını kavuşturarak kadından biraz daha açıklama istemiş ![]() Kadın başlamış anlatmağa: 'Kendini zihnen mükemmelleştirmeye çalışan birini istiyorum, çünkü sohbet ve zihnen uyarılma arıyorum ![]() ![]() ![]() Inananlarla inanmayanları n bir araya gelmesi felakete yol açar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın aklından geçenleri böyle döküverdikten sonra adama bakmış ![]() Adamin yüzünde şaşkın bir ifadeyle oturakalmışmış: 'Çok fazla istiyorsun ![]() ![]() 'Değerim çok fazla ![]() ![]() Değeri çok fazla olan bütün kadınlara ![]() ![]() ![]() E Tabi Banada |
![]() |
![]() |
![]() |
Değeri Fazla Olan Bütün Kadınlara... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Değeri Fazla Olan Bütün Kadınlara...Eh, yani insanin kendine verdigi deger ayri(herkes kendinin cok degerli oldugunu dusunebilir) bir de etrafin sana bictigi degerler vardir ki asil onemli olan kriter ve degerlendirmeye alinmasi gereken bunlardir onun icin bir izdivac yapilmadan once o kisinin bakkalina, kasabina hatta caktirmadan is yerindeki arkadaslarindan bile aday kisi hakkinda bilgi alinir ki deger olcumu adaletli yapilasin diye ustelik kimseye "ben cok degerliyim ve kendim gibi degerli birisini ariyorum" denmez ki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|