|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çığlıklarını, duyamaz, karanlıklar, kes, yüreğim |
![]() |
Kes Çığlıklarını Yüreğim,Karanlıklar Seni Duyamaz !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Kes Çığlıklarını Yüreğim,Karanlıklar Seni Duyamaz !!!Kes çığlıklarını yüreğim, karanlıklar seni duyamaz ![]() ![]() ![]() Kes ki, matemlerle, kederlerle örülmüş bir girdaba düşmüş omuzlar, seni taşıyamayacak kadar yorgun ![]() ![]() ![]() mücadelesine devam ediyor çünkü ![]() ![]() ![]() Sus işte, sus terennümlerinde aşkın yeri olmasın, acemaşiran nağmelerin derin sükuta bırakmasın yerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yakma içimi ve sis bulutlarının içine defnetme hülyalarımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Parmakuçlarında yanaşma yanıma, nüfuz ederek melankolime, kapama gözkapaklarımı gizli parmaklarınla ![]() ![]() ![]() Sus, sus ki, dehşetli rüyaların esiri olmayayım, zan ve vehim peçesiyle sarmalanmış ruhumu bırakmayayım alışmadığı yerlere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bırak, bırak ki, ruhumun sabahı eceliyle yaşıt olsun ![]() ![]() Sus yüreğim, haykırma, cezbolma güzelliklere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ey kalbim, idrakimin köşe bucağında suskunlaşmış bir düşünce olarak kal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özgürlüğüme göz koyma, koyu renkli sevdaların albenisine bahtsızca at sürme, ayartma hayallerimi ve sızlatma kıyımı bucağımı gözalıcı vaadlerle ![]() ![]() ![]() Yakarışlar, senin nidandır yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heyhat yüreğim, dövünmelerim özlemlerini teskin etmiyor, gözyaşlarım susuzluğunu dindirmiyor, hüzünlerim depremlerini bitirmiyor ve görüyorum ki, sahnesiz trajedim senin oyun hevesini alaşağı etmiyor ![]() Cemreler düşüyor sana güneş her uyandığında, gülümsediğinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sen ey kalbim çığlıkların tükenmiyor bir türlü, sesleniyor, haykırıyor, bağırıyor, istiyorsun! Git o halde, azad ettim seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve kalbim, ey kalbim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _alıntıdır_
![]() |
Cevap : Kes Çığlıklarını Yüreğim,Karanlıklar Seni Duyamaz !!! |
![]() |
![]() |
#2 |
hayalet
|
![]() Cevap : Kes Çığlıklarını Yüreğim,Karanlıklar Seni Duyamaz !!!emeğine sağlık gülgüzeli ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Kes Çığlıklarını Yüreğim,Karanlıklar Seni Duyamaz !!! |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Kes Çığlıklarını Yüreğim,Karanlıklar Seni Duyamaz !!!Teşekkürler sevgili hayalet |
![]() |
![]() |
|