|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| çığlıklarını, duyamaz, karanlıklar, kes, yüreğim |
Kes Çığlıklarını Yüreğim,Karanlıklar Seni Duyamaz !!! |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Kes Çığlıklarını Yüreğim,Karanlıklar Seni Duyamaz !!!Kes çığlıklarını yüreğim, karanlıklar seni duyamaz ![]() ![]() Kes ki, matemlerle, kederlerle örülmüş bir girdaba düşmüş omuzlar, seni taşıyamayacak kadar yorgun ![]() ![]() Geçmiş vakitlerin ruhunun ağırlığıyla zaten bitap düşmüş bu mahkum, ağaçkurtlarının yiyip bitirdiği gövdesiyle ümitsizlik okyanusunda zillet ve boyuneğiş mücadelesine devam ediyor çünkü ![]() ![]() Sus işte, sus terennümlerinde aşkın yeri olmasın, acemaşiran nağmelerin derin sükuta bırakmasın yerini ![]() ![]() Ey kalbim bana hatırlatma, kahkaha ve neşe sedalarını, kaygılara, korkulara, onulmaz bekleyişlere, kahredici ateşlere dönüştürme![]() ![]() Yakma içimi ve sis bulutlarının içine defnetme hülyalarımı ![]() ![]() İnceden inceye 'gel' diyen davetkar sesinin tınılarıyla bir ince gırnap gibi sarılma boğazıma![]() ![]() Pusu kurarak bed yüzlü çehrelerle çıkma karşıma, fecir yüzlü sevdaların tuzağına düşürme beni![]() ![]() Parmakuçlarında yanaşma yanıma, nüfuz ederek melankolime, kapama gözkapaklarımı gizli parmaklarınla ![]() ![]() Sus, sus ki, dehşetli rüyaların esiri olmayayım, zan ve vehim peçesiyle sarmalanmış ruhumu bırakmayayım alışmadığı yerlere ![]() ![]() O yerler ki, vahaların serin ılgıtıyla, gülşenlerin ıtırlanmış kokusuyla evli de olsa bir garip kalır burada![]() ![]() Bırak, bırak ki, ruhumun sabahı eceliyle yaşıt olsun ![]() Sus yüreğim, haykırma, cezbolma güzelliklere ![]() ![]() Onlar ki, gecenin medcezirine ibtila olur, ardından gider, sonra döner pervane olurlar ışığa, yokoluşa![]() ![]() Sen ey kalbim, idrakimin köşe bucağında suskunlaşmış bir düşünce olarak kal ![]() ![]() Ebediyette ölümle hayatın zifafa girdiği gecelerin kanatlarına takılınca dalgalanma birdenbire, tutuşma![]() ![]() Özgürlüğüme göz koyma, koyu renkli sevdaların albenisine bahtsızca at sürme, ayartma hayallerimi ve sızlatma kıyımı bucağımı gözalıcı vaadlerle ![]() ![]() Yakarışlar, senin nidandır yüreğim ![]() ![]() Kalk ve sakince yürü kalabalığın ardı sıra![]() ![]() Heyhat yüreğim, dövünmelerim özlemlerini teskin etmiyor, gözyaşlarım susuzluğunu dindirmiyor, hüzünlerim depremlerini bitirmiyor ve görüyorum ki, sahnesiz trajedim senin oyun hevesini alaşağı etmiyor Cemreler düşüyor sana güneş her uyandığında, gülümsediğinde ![]() ![]() Umutların arkasına türkü yakıyorsun ve kutsal sevdalar ummanına yelken açmayı hayal ediyor, bekliyorsun Gurbetleri gömüyor okyanuslara, sılayı düşlüyorsun![]() Ve sen ey kalbim çığlıkların tükenmiyor bir türlü, sesleniyor, haykırıyor, bağırıyor, istiyorsun! Git o halde, azad ettim seni ![]() ![]() Müebbet sevdaların gamlı hazanına koş![]() ![]() Nisan ovalarının menekşe kokularına karış![]() ![]() Yokol sevda çimenlerinde![]() Ve kalbim, ey kalbim ![]() ![]() Değecekse eğer karanfillere git oraya![]() ![]() Kanlı tırnaklarınla kazı aşkını taşlara![]() ![]() Bir daha çıkmamacasına, ölesiye kazı onu![]() ![]() ![]() _alıntıdır_
|
|
#2 |
|
hayalet
|
Cevap : Kes Çığlıklarını Yüreğim,Karanlıklar Seni Duyamaz !!!emeğine sağlık gülgüzeli ![]() gerçekten çok güzeldi![]()
Cevap : Kes Çığlıklarını Yüreğim,Karanlıklar Seni Duyamaz !!! |
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Kes Çığlıklarını Yüreğim,Karanlıklar Seni Duyamaz !!!Teşekkürler sevgili hayalet |
|
|
|