![]() |
Kadınların Şifrelerini Kırma Kılavuzu! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınların Şifrelerini Kırma Kılavuzu!Eğer kadınları bir türlü anlayamamaktan yakınıyorsanız, işte size ipuçları ![]() ![]() ![]() Söylediği: "Sinirli değilim ![]() Demek istediği: "Sinirliyim ![]() Eğer dudaklarını sıkarak "Sinirli değilim" diyorsa, sizin başınıza öreceği çorabı düşünüyordur ![]() ![]() ![]() ![]() Söylediği: "Seni kardeşim gibi görüyorum ![]() Demek istediği: "Senden hoşlanmıyorum ![]() Muhtemelen sizden hoşlanmıyor ya da hayatında başka biri var ![]() ![]() Söylediği: "Arkadaşlarını seviyorum ama ![]() ![]() ![]() Demek istediği: "Arkadaşlarını sevmedim ![]() Arkadaşlarınızın hareketlerinden hoşlanmıyor belli ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söylediği: "Benimle yeteri kadar ilgilenmiyorsun!" Demek istediği: "Benim ve ilişkimiz hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum ![]() Çok konuşmayan erkekler hakkında kadınların düşüncesi de sabittir ![]() ![]() ![]() Söylediği: "Nasıl görünüyorum ![]() Demek istediği: "Daha çok ilgiye ihtiyacım var!" İlişkiniz hakkında aklına takılan soru işaretleri var ve kesinlikle kendisiyle yeterince ilgilenmediğinizi, ondaki değişiklikleri fark etmediğinizi düşünüyor! Böyle düşünen bir kadın ilgisizlikten sıkılmıştır ![]() ![]() ![]() Söylediği: "Bu adamın saçlarını gerçekten de beğendim ![]() Demek istediği: "Seninkilerden hoşlanmıyorum ![]() Dikkat! Size bunu direkt olarak söylemenin kaba bir hareket olacağını düşündüğünden, imalar kullanıyor ![]() ![]() ![]() Söylediği: "Göbeğin sana çok yakışıyor ![]() Demek istediği: "Biraz kilo versen iyi olacak gibi ![]() Kadınlar kendi vücutlarına çok özen gösterdiklerinden, karşılarındakinden de aynı özeni beklerler ![]() ![]() ![]() ![]() Söylediği: "Birlikte bir şeyler yapalım ![]() Demek istediği: "Baş başa bir yerlere çıkmalıyız ![]() Kalabalık ortamlardan, aşırı sosyallikten sıkılmış bir kadınla karşı karşıyayız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söylediği: "Neden bulaşıkları yıkıyorsun?" Demek istediği: "Ama yanlış yapıyorsun!" "Sen bırak, ben yaparım" cümlesini duyduğunuz anda, gerçekten bırakmanız gerekiyor ![]() ![]() Söylediği:''Neden hergün süpriz yaparlarki?Anlamıyorum!'' Demek istediği:''Neden sen monotonsun, bana da süpriz yapsana! Her kadın küçük süprizler ister ama çoğu kez bunu karşısındakine söyleyemez ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|