![]() |
Kiralık Koca Ne İşe Yarar? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kiralık Koca Ne İşe Yarar?“Kiralık koca ne işe yarar?” Satılığı ne işe yarıyor ki! Ha, siz öteki iş için diyorsunuz ![]() ![]() ![]() Eminim kimsenin aklına başka bir şey gelmiyor ama onu yapmak için Türk kadınları olarak henüz üzerine para vermemize gerek yok ![]() Henüz! Birkaç sene sonrası için söz veremem, bir şey öngöremem çünkü gidişat kötü! Elimizdekileri satılığa çıkarıp, kiralığa yönelebiliriz!! İlanla ![]() ![]() ![]() “Sahibinden satılık!**** Açıklama kısmına da şöyle yazarız: “Tayin nedeniyle değerinin altında acilen satılık ![]() ![]() Ya da: “Bayandan, az kullanılmış, ilk elden, değişeni olmayan, lokal üç parça boyalı, acilen ![]() ![]() ![]() *** Tiflis’te böyle bir şirket kurulmuş ![]() Saati 13 Euro’ya adam kiralıyorlarmış ![]() Şirketin sahibi: “Zor ev işlerinde yardıma ihtiyaç duyan kadınlar için buradayız ![]() ![]() Adamlar akıtan muslukları tamir edip, lambaları takabiliyolarmış ![]() E, tamam o zaman! Lamba takan her şeyi takar! Conta falan ![]() ![]() ![]() Da, biz aramızda buna tamirci diyoruz ![]() Onlar, “Kiralık koca!” demeye başlamışlar ![]() Hani “Artık sadece o işe yaramaya başladılar ondan böyle söylüyorlar” desek, biraz saflık etmiş oluruz ![]() Bunların yaptığının ne olduğunu biliyorum ben ![]() Fantezi yapıyorlar ![]() ![]() ![]() Kiralık koca fantezisi ![]() ![]() ![]() Şirketin sahibi güya, “Bir Saatliğine Sınırlı Koca” olan isminin kadınların kafasını karıştırdığını, daha fazlasını istediklerini belirtmiş ve “bu nedenle çalışanlarımızın erkek fahişeler olmadığını söylemek zorunda kaldık” demiş! Bak bak bak ![]() ![]() ![]() Kadınların kafları karışmışmış, daha fazlasını istemişlermişmiş! Nasıl karışıyorsa??? “Lambayı da tak, musluğu da değiştir, bir dakika yaa ne oluyor kafam karıştı! Ne oluyor bana? Kendimi tanıyamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kafası karışmış ya, (biraz da unuttuğundan tabii!!!) “Bir şey istiyordum ben ama neydi? Tamiratla mı, kıyafetle mi ilgiliydi, ne? Çıkarıyor muyduk, giyiniyor muyduk? Yok, sıcak basıyordu galiba ama ![]() ![]() ![]() Kadınların kafası karışmışmış! Yani kadınlar bunları bir istiyor, bir istiyor!!! Var ya, hepsi bu haberi okumuştur ![]() ![]() Çok istiyorsan git evindeki tamiratları yap! ---------- Dilek Önder-Vatan gazetesi |
![]() |
![]() |
![]() |
Kiralık Koca Ne İşe Yarar? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kiralık Koca Ne İşe Yarar?Şimdi bu niye durduk yerde Gürcistan'da açılan işletmeye takmış anlamadım? Contaları sıyırmış herhalde? Ya da balataları ![]() Serbest pazar ekonomisi diye birşey var ![]() ![]() Talep olmasa o işletmenin sahibi manyak mı o kadar herifi kapısında tutsun? Kadınların kafası karışamaz mı? Bizim niye karışıyor peki? Bakın benim kafa da karıştı ![]() Bunu Vatan gazetesindeki köşesinde yazacağına, neden Gürcistandaki bir gazetede yazmamış? Acaba böyle bir hizmete yani conta taktırmaya gereksinmesi varda dolaylı yoldan mı bu hizmeti istiyor? ------------ Aslında sarmayacaktım ama yazının 3 yıldızla ayrılmış (***) yerine kadar kadınları aşağılamış ![]() ![]() Böylesine bir genelleme yapma hakkını nasıl görmüş kendinde anlamadım işte ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|