Hatunu İçkisinden Tanıyın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hatunu İçkisinden TanıyınHatunu İçkisinden Tanıyın ![]() Bir kadının nasıl bir karaktere sahip olduğunu içişinden ve içkisinden anlayabilirsiniz Ya da sizde içip onu kendiniz tanıyabilirsiniz ama biz yinede sizi düşündüğümüzden birkaç tüyo vereceğiz![]() İçkisi onun hakkında ne söylüyor Ucuz Bira Vermek istediği mesaj: Ben sert ve zorlu bir kadınım Duygusal ve alttan alan biri değilim Bana sadece bira ver yeter![]() Aslında verdiği mesaj: Bana içki ısmarlamakta çekinmemen gerekiyor İçki olsun yeter![]() Pahalı Bira Vermek istediği mesaj: İçmeyi seviyorum Yinede kalite arasamda zengin istekleri aramakla meşgul değilim Aslında verdiği mesaj:Sosyalleşmeyi seviyorum Bana mesafeli olarak yaklaşabilirsin Şarap Vermek istediği mesaj: İçkiyi sarhoş olmak için içmiyorum Kaliteli ve sakin yerleri seviyorum Sağlıklı ve seviyeli yaşamak amacım Kalitesiz gece klüplerindeki diğer kızlara benzemem![]() Aslında verdiği mesaj: 3 kadehten sonra seviye olayının kalmayacağı İçkiyi sevmesemde şarabın sonu yok ![]() Tekila Vermek istediği mesaj: Parti ve eğlence için buradayım Arkadaşlar içinde eğlenmeyi tercih ediyorum En hızlı yoldan sarhoş olmak ve gecenin kalanında dansetmek istiyorum![]() Aslında verdiği mesaj:İçkinin sonunda sarhoş olacağım ve hareketlerimi kontrol edemeyebilirim Heran son yediğim yemekleri görebilirsiniz Benimle tanışmak için seninde bir o kadar sarhoş olman gerekiyor Tekila sonrası pişmanlık duymayabilirim![]() Viski Vermek istediği mesaj: Bir erkek gibi içebilirim Kalite arıyorum Derin ve sakin bir sohbet ortamı beni mutlu edebilir Kalabalıkları sevmiyorum![]() Aslında verdiği mesaj:Bu ayık hallerim çok fazla uzun sürmeyecek Zengin birileriyle tanışmak bu gece iyi olurdu Bana bira ısmarlamakla hata edersin Fazla hareketten hoşlanmıyorumCosmopolitan Vermek istediği mesaj: İçkilerimide seçtiği erkekler gibi isterim: sert, tadı olan ve kaliteli Çok yakın erkek arkadaşlarımın yoktur Kızkıza içmeye giderim genelde![]() Aslında verdiği mesaj: Ayrıntılara dikkat eden, mesafeli, ama erkeksiz kalamayan bir kızım ![]() Meyve kokteylleri Vermek istediği mesaj: İçki sohbetlerinde neşeli insanlar ve kalabalık olmayı severim Sosyal bir insanım Beni güldürebilecek erkekler gecenin sonunda benimle tanışabilir Dertlerinizi dinlemek istemiyorum![]() Aslında verdiği mesaj: Alkolun tadını sevmem ama gece eğlenmelerini severim Kolay yoldan sarhoş olabilirim Sempatik ve sıcakkanlı erkeklerden hoşlanırım![]() *Alıntı* Dibin notcağızı: Allah allahhhh verdiği mesajlara bak hele Eeee hadi ben rakı içersem ne demek oluyor" kodummu oturtturum" mu mesajı veriyor yani Tek başıma ağız tadıyla içemiyeckmiyim yahu ;tanıma kardeşim tanıma beniii ![]() ![]() sana nee ne içtiğimdennn içiyorsam sebebi yokkk keyfimden içiyorum defolun at sinekleriii |
|
Hatunu İçkisinden Tanıyın |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hatunu İçkisinden TanıyınAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Basakca Dibin notcağızı: Allah allahhhh verdiği mesajlara bak hele Eeee hadi ben rakı içersem ne demek oluyor" kodummu oturtturum" mu mesajı veriyor yani Tek başıma ağız tadıyla içemiyeckmiyim yahu ;tanıma kardeşim tanıma beniii ![]() ![]() sana nee ne içtiğimdennn içiyorsam sebebi yokkk keyfimden içiyorum defolun at sinekleriiibuna bayildim |
|
|
|