Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güzellik, iyi, zamanların, önerileri

Tüm Zamanların En İyi Güzellik Önerileri!

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tüm Zamanların En İyi Güzellik Önerileri!

* Beyonce: Her zaman gülümseyin ve cildinizden nemlendiriciyi eksik etmeyin!

* Göz çevresi kremi

Kate Winslet: İyi bir göz kreminin yerini hiçbir şey tutamaz Stresliyken, seyahatteyken çöken göz altlarınızın en ihtiyaç duyduğu şey kendi ihtiyacına uygun bir kremdir

* Su ile temizleme

Mary J Blige: Her koşulda ne olursa olsun, gece yüzünüzü su ile temizleyin Susuz temizleme asla suyun yerini tutamaz Makyaj olsun olmasın, yüzünüze su değdirmeden yatağa gitmeyin

* Omega 3 yağı

Gwyneth Paltrow: Cildim için omega 3 yağını kullanıyorum Cildime yağ sürmeyi seviyorum Dünyadaki en sevdiğim duygulardan biri

* Buz canlandırır

Lucy Liu: Cildizini canlandırmak için bir küp buzu arada yüzünüzde gezdirin Cildiniz anında canlanır, taze görünür

* Bol bol su için

America Ferrera: Su içmeyi arttırdığım günden beri cildim, tırnaklarım ve saçlarım daha pürüzsüz ve sağlıklı görünüyor

* Mat ve ışıltı dengesi

Scarlett Johansson: Yüzüme ışıltı eklemek istediğim zaman, cildimin bazını mat yapıyorum Mat tene parıltılı ruj ya da allık sürüyorum

* Doğal pembelik

Liv Tyler:Fondöteni ve allığı (hafif pembe) uyguladıktan sonra şeffaf bir toz pudrayla üstünden geçin Sonra biraz gülsuyu spreyi sıkın Birkaç dakika bekleyin Sonuç; transparan ve makyajsız gibi görünen kusursuz v bakımlı bir ten

* Hafif bronzluk

Rachel Bilson: Güneşte kalmış gibi doğal bir görünüm için, yanaklarıma ve göz kapaklarıma bronzlaştırıcı toz pudrayı hafifçe sürerim

* Nemlendirici ve fondöten

Eva Mendes: Makyaj yapmak istemediğiniz günlerde günlük nemlendiricinizle ışıltılı bronzlaştırıcınızı(bir damla) karıştırın Bunu yüzünüze sürün, bakımlı ve parlak görünürsünüz makyaja gerek olmadan

* Pratik "Smoky" gözler

Ellen Pompeo:Buğulu bir göz makyajı için göz kapaklarınıza nemlendirici sürün Bundan sonra göz kalemi uyguladığınızda o kendiliğinden dağılıp buğulu bir görünüm alacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com