![]() |
Tikkyler Cehenneme Giderse :) |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Tikkyler Cehenneme Giderse :)ortam yanıyo dostum kop gel bekliyorum bye - converse'lerim erimeye basladi ![]() - sende timberland'lerini giyseydin!!! ay tırnaam yandııa zibani bey şimdia bir ben bu kıyafetinizi hiç beğenmedim, bi daa bu ortama biran önca bi kılıma istiyoruum ona göra! pazardan mı bulmuş o kazanıa?! ayyy berktuğrulcannnnn çok tearladiiiimmm kilma yok mu burdea ![]() ![]() ![]() abi ortam kızıl farklı bi dünya tavsiye ederim yani ambiyans süpeaar,inanılmaz yağni,böle ateşler filağn,sonuçta etkileyici bi yer,bayıldım,cidden çok ****** filan güzel olmuş,ne kadar takılcam ben buraya? +hii kısssım ortama baak ![]() ![]() ![]() -akalım felan yane ![]() ![]() +inanmıyoruaaaam; sıcak felan yaaa ![]() ![]() -kal geldi vacinsu, şuna baaak ![]() ![]() +o o oha oldum, hatta çüş olduaam ![]() ![]() -inanmıoraaam ![]() ![]() /zebaniyim yavrum ben ![]() ![]() -heeeaa ![]() ![]() /yakacam hepinizi ![]() ![]() +nassı yanee?hea anladıaam, kıyafet partisi felan, dimeee?? /he yavrum he ![]() ![]() ![]() ![]() -bi dakka yeaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tiki: ayy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zebani: evet nolmuş ![]() ![]() tiki: yok ondan şeyetmedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zebani: ne kokacaktı yaa ![]() ![]() ![]() tiki: yaa ben bişi sorcam yaa ![]() zebani: hadi çabuk söyle işimiz, gücümüz var tiki: burada air conditional yok mu?? zebani: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tiki: ama ama ama bana öbür dünyada her şey var demişlerdi, ben o yüzden geldim zebani: o cenette oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tiki: heehh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - evettt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + ayy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - hadi canım ![]() ![]() ![]() ![]() + ayy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - insanları çıldırtıp, onların sabır sınırlarını zorladığınız için ![]() ![]() + hee ![]() ![]() ![]() -şaytaaaaaaaaaaan baaaaaaaaaiiiiiiyyyyyyyy +ne var -miller varmıaaaaaa milleaaaaaaaaarrrrrrrr +var yavrum kazanın içinde -vay beaaaaa burda telfooaaaaan çekmiaaoooooo yaaaaaa cansıyıda çaaaarcaktım kazanaaaaaa +cansı reinada yavrum sen gir kazanın içine çeker o -walla deeeeeeeeeee +töbe töbe -vay beaaaaaaaa şeytanı bile imana getardımmmm +Ay Tarcan döncem ben sana burda Zebani ile koşuyoruz ![]() ![]() -Ay çabuk dön Cadde yıkıılıyorr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : tikkyler cehenneme giderse :) |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : tikkyler cehenneme giderse :)![]() ![]() ![]() ![]() zebani: hadi çabuk söyle işimiz, gücümüz var tiki: burada air conditional yok mu?? zebani: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tiki: ama ama ama bana öbür dünyada her şey var demişlerdi, ben o yüzden geldim zebani: o cenette oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tiki: heehh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() süper yhaw ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|