Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Resim Sergisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fotoğraf, yarismasi

Fotoğraf Yarismasi - 4 -

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fotoğraf Yarismasi - 4 -

Merhaba Arkadaslar,

yeni bir Fotoraf yarismasina hazirmiyiz? Bu seferki Konumuz

DOGADAN ENTERESAN KARELER

Yarismayla ilgili aciklama:

1>> Yarisma baslama tarihi 200509 bitis 300509 gördügünüz gibi süre kisa

2>> Sadece kendi cekimleriniz olucak Ekleme olmayacak ben anlarim valla bak acimam silerim hem´de hic sormadan az cok kimin nasil Fotoğraf cektigini biliyorum

3>> Cekmis oldugunuz Fotoğraflarinizi eklerken lütfen fazla büyük olmamasina özen gösterin

4>> Yarismaya sadece tek bir Fotoğrafla girebilirsinizBirden fazla olan kareler tarafimdan degerlendirilip en uygunu kalmak üzere diyerleri silinecektir !!! ha bu arada uyaniklik yapip 10 tane fotoraf ekleyip nasil olsa star secer uygununu birakir diyede heveslenmeyin hepsini silerim bak

5>> Eklemis oldugunuz Fotoğrafi deyistirmek isterseniz en son deyistirme tarihi 290509 saat 00:00 dir !! 1 dakika gecerse silerim saka tabii ama bu zamanda deyistirmeye özen gösterin

6>> Yarisma´da cözünürlük baz alinmaz ama yine´de net olmasina özen gösterin

Bu arada REAL senin su meshur resmin malesef bu katagoriye girmiyor anacim

Assagidaki Fotoraf benim kendi cekimim olup sadece size bir fikir vermesi amacli konulmustur degerlendirmeye girmezZaten biliyorsunuz ben bu yarismaya katilmiyorum malesef

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com