![]() |
The Joneses | Örnek Aile | 25.06.2010 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() The Joneses | Örnek Aile | 25.06.2010ÖRNEK AİLE ![]() Orjinal Adı: The Joneses Yönetmen: Derrick Borte Oyuncular: Demi Moore, David Duchovny, Amber Heard, Gary Cole, Glenne Headly, Ben Hollingsworth Senaryo: Derrick Borte Müzik: Nick Urata Görüntü Yönetmeni: Yaron Orbach Kurgu: Janice Hampton Tür: Dram - Aile Süre: 96 dk ![]() Yapım: 2010, ABD Dağıtım: Pinema Film Editörün Notu: Zengin mahallede canlı reklam yapan Jones ailesinin maceraları ![]() Konu: Banliyödeki zengin ve özel sitelerde yeni birilerinin mahalleye taşınması her zaman ilgi çeker ![]() Jones ailesi gibi bir aileyse! Steve ve Kate Jones mükemmel bir çifttir, çocukları Mick ve Jenn ise terbiyeli, yetenekli kısacası görünüşte ideal çocuklardır ![]() eşyaları ve mükemmel dış görünümleriyle Jones ailesi adeta reklamlardan fırlamış gibidir ![]() yoktur zira Jones ailesi gerçek bir aile değil Life Image isimli bir pazarlama şirketin çalışanlarıdır ![]() mahallelere taşınarak müşterilerin ürünlerine “canlı reklam” yapmaktır ![]() ![]() Başta yan komşuları Larry ve Summer olmak üzere tüm mahalle Jones’larla “lüks yarışı” na girmekte gecikmez ![]() memnundur; eğer grubun en yeni üyesi Steve de satış rakamlarını yükseltebilirse şirketin en çok kâr getiren “ailelerinden” biri olacaklardır ![]() hem de aslında patronu olan Kate’in de gözüne girebilmek için Larry ile ilgilenmeye başlar ![]() sayesinde satış rakamları yükselir ![]() işten bile görünmemektedir ![]() FRAGMAN |
![]() |
![]() |
![]() |
The Joneses | Örnek Aile | 25.06.2010 |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() The Joneses | Örnek Aile | 25.06.2010Filmi geçen gün izledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz da beş Oscar ödüllü American Beauty (Amerikan Güzeli) filmini hatırlattı bana; kusursuz ve adeta çevresine ışık saçan hayatların arkasında gizlenen dramı gözler önüne sermesi açısından ![]() ![]() ![]() Filmin oyuncu kadrosunda Jones'ların satış grafiklerini takip eden süpervizör rolünde 70'lerin moda ikonalarından oyuncu-model (artık model değil tabii) Laureen Hutton da var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Değişik bir film; süresi de çok uzun değil ve sıkmıyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|