![]() |
Legion | Kıyamet Melekleri | 30.04.2010 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Legion | Kıyamet Melekleri | 30.04.2010KIYAMET MELEKLERİ ![]() Orjinal Adı: Legion Yönetmen: Scott Stewart Oyuncular: Paul Bettany, Tyrese Gibson, Adrianne Palicki, Charles S ![]() Senaryo: Peter Schink, Scott Stewart Müzik: John Frizzell Görüntü Yönetmeni: John Lindley Kurgu: Steven Kemper Tür: Dram Süre: 90 dk ![]() Yapım: 2010, ABD Dağıtım: Warner Bros ![]() Editörün Notu: Çarpıcı ölçüde özgün ve dehşet verici bir kıyamet vizyonu ![]() Konu: Garson Charlie, müşterilere servisi yapmaktadır ![]() telefonlar kesilince, grup dış dünyayla irtibatını kaybeder ![]() lokantaya gelen yaşlı bir kadın iğrenç şeyler söylemeye başlar ![]() geriye kalan az sayıdaki kişi için dünya kâbusa dönüşmek üzeredir ![]() kurban arayışındaki çılgın katiller lokantaya gelirler ![]() FRAGMAN FİLM RESİMLER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Legion | Kıyamet Melekleri | 30.04.2010 |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Legion | Kıyamet Melekleri | 30.04.2010Konusu ilginç ama yukarıda anlatıldığı kadar basit değil ! Alıntı: Filmde dört büyük melekten biri olan Mikail‘in dünyaya inmesi ve karnında insanlığın tek umudu olan çocuğu taşıyan bir garson kızı diğer meleklerden koruma mücadelesi anlatılıyor ![]() Ben afişine bittim filmin tam benim tarzım, hatta bununla ilgili birde photoshop çalışması yapmıştım , bir türlü bitiremedim Teşekkürler KaraMelek |
![]() |
![]() |
|