Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
annemi, killed, mother, öldürdüm

İ Killed My Mother | Annemi Öldürdüm | 24.09.2010

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İ Killed My Mother | Annemi Öldürdüm | 24.09.2010

ANNEMİ ÖLDÜRDÜM

Orjinal Adı: J’Ai Tue Ma Mere - I Killed My Mother
Yönetmen: Xavier Dolan
Oyuncular: Xavier Dolan, Anne Dorval, François Arnaud,
Susanne Clement,
Senaryo: Xavier Dolan
Müzik: Nicholas Savard-L’Herbier
Görüntü Yönetmeni: Stephanie Weber-Biron
Kurgu: Helene Girard
Tür: Dram - Komedi
Süre: 100 dk
Yapım: 2010, Kanada
Dağıtım: Adrenal Film

Konu: Yapmadığı ev ödevi yüzünden gereksiz büyüklükte bir yalan söyleyen Hubert, olayı duyup çılgına dönen annesi Chantale tarafından sınıf arkadaşlarının önünde azarlanır… Arkadaşı Antonin ile paylaşacağı bir evde daha özgür yaşamayı hayal eden Hubert, gördüğü kiralık daire üzerine konuyu annesine açar ve destek görür, ancak ertesi gün Chantale, yaşının küçük olduğunu ileri sürerek oğlunun taşınmasına izin vermez… O arada Antonin’in annesi Helene ile yaşadığı sevgi dolu ilişki Hubert’i geçmişe götürür, eski güzel günleri hatırlar ve annesini yeniden kazanabilmek için yemekten çamaşıra bütün ev işleriyle ilgilenir İşten dönen Chantale, oğlunun yaptıklarına hayran kalır fakat bu durum fazla uzun sürmez; kadın, Helene ile karşılaşıp Hubert ile Antonin arasındaki ilişkiyi öğrenir ve şok geçirir… Vurdumduymaz babasının başbaşa görüşme talebini kabul eden Hubert, adamın evine gittiğinde tuzağa düşürülmüş hisseder; çünkü Chantale de oradadır ve ortak amaçları çocuğun yatılı okula yollanmasıdır

Film Resimleri

Fragman

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com