![]() |
Şarkı Sözlerini Ard Arda Okuyun..! |
![]() |
![]() |
#1 |
rock_alltime
|
![]() Şarkı Sözlerini Ard Arda Okuyun..!yıldız tilbe - seni o sanmıstım hande yener - üzgünüm o kadın ben degilim çelik - afedersin izel - eyvallah ***** berksan - öpüşelim mi petek dinçöz - git işine kenan doğulu - bir kereden hiçbirşey olmaz gülben ergen - kandıramazsın beni ***** çelik - benimle evlenir misin kayahan - neden olmasın gülben ergen- teşekkür ederim tan - rica ederim ***** bomb - sen hiç sevdin mi hülya avşar - sevdim tarkan - kimdi kutsi - sana ne ibrahim tatlıses - haydi söyle sezen aksu - adı bende saklı ebru gündeş - erkeksen söyle seda sayan - o kendini biliyor özcan deniz - yalvarırım ***** ibrahim tatlıses - sabuha a ![]() ajda pekkan - o benim dünyam petek dinçöz - zevksiz sende ***** dj yılmaz - bir kere versen nolur yani kenan doğulu - olmaz candan erçetin - neden yıldız tilbe - arkadaşımın aşkısın gülşen - canın sağolsun |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Şarkı Sözlerini Ard Arda Okuyun..! |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Şarkı Sözlerini Ard Arda Okuyun..!ayyyyy koptum ![]() ![]() çoq tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Şarkı Sözlerini Ard Arda Okuyun..!xD xD Paylaşım için tşklr ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Şarkı Sözlerini Ard Arda Okuyun..!~~ :)) Süper :)) ~~ dj yılmaz - bir kere versen nolur yani kenan doğulu - olmaz candan erçetin - neden yıldız tilbe - arkadaşımın aşkısın gülşen - canın sağolsun :iconsiritik: :iconsiritik: :iconsiritik: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Şarkı Sözlerini Ard Arda Okuyun..!Çok değişiiik!! tşkrlr
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Şarkı Sözlerini Ard Arda Okuyun..!bu konu daha önce açılmıştı ![]() ![]()
![]() |
|