![]() |
Once Upon A Time - Dizi Tanıtımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Once Upon A Time - Dizi Tanıtımı![]() Lost yazarlarının elinden çıkan ve yayın hayatına başlayan Once Upon a Time, Desperate Housewives ile peşpeşe yayınlanan fantastik dizi, ilk bölümünün yayın tarihinden 2 gün önce de internete düşmüştü ![]() ![]() Pazar günlerimizin yeni dizisi, içinde bir çok masal karakterini barındırıyor ![]() ![]() Akşam 8'de yayınlanan dizinin en büyük rakibi, aynı saatte gösterilen, CBS'in uzun süredir devam eden reality programı The Amazing Race ![]() ![]() Dizinin ilk bölümüden ispiyon verecek olursak ![]() ![]() ![]() Pamuk Prenses ve Beyaz Atlı Prens'in düğün günlerinde, intikam almak isteyen kötü Kraliçe, düğünü basar ve yapacağı lanetten bahseder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadroya gelirsek ![]() ![]() ![]() Oyuncu seçimini gayet başarılı buldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 12,8 milyon ve 3,9'luk reyting dilimiyle ilk bölümü açan diziyi, bu tarz fantastik ögeleri seven herkese öneriyorum ![]() ![]() ![]() Videoyu Göremeyenler Tıklayınız Kişisel Notum: Dizi şu an 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: 22dakika ![]() |
![]() |
![]() |
|