![]() |
Fıkradan öte bişii bu |
![]() |
![]() |
#1 |
inci_tanesi
|
![]() Fıkradan öte bişii bu-bunu kiriyim mi? -hayir ![]() -bunu kiriyim mi? -hayir ![]() -bunu kiriyim mi? -hayir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -bunu kiriyim mi? -kir allahin cezasi kir ![]() -neden? |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Fıkradan öte bişii bu |
![]() |
![]() |
#2 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Fıkradan öte bişii bu-enişte bu ne? -çakmak (1 dakika sonra) -enişte bu ne? -çakmak ![]() ![]() ![]() -enişte bu ne? -çakmak bahadır ![]() ![]() ![]() -enişte bu ne? -gazoz kapaği -olur mu? o çakmak! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bukettt
|
![]() Cevap : Fıkradan öte bişii buVerildi diye hatırlıyorum ama:)başlığı unuttum:):)Teşşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Fıkradan öte bişii bu-kedi mamasi yesem kedi olur muyum anne? -olmazsin kizim -peki kedi benim yemegimi yerse insan olur mu anne? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Fıkradan öte bişii buYorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar :)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Fıkradan öte bişii buHmm öyleyse sorun yok ;)) iyi forumlar bukett ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
CeRvaNteS
|
![]() Cevap : Fıkradan öte bişii bubu sorulara ancak bu gider :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Fıkradan öte bişii buBu arda bu konunun devamı var getiremediğim içn üzgünm ama en kısa zamanda getiricem :)) merak etmeyin:iconsiritik:
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Fıkradan öte bişii builgilendiğiniz için ben teşekkür etmek istiyorum sizlere ![]() ![]() hepinize iyi forumlar arkadaşlar :))
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
efobedo
|
![]() Cevap : Fıkradan öte bişii buheheheheeee
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
|