![]() |
Düş... |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Düş...BANA DÜŞ(!) DEDİN DÜŞTÜM KIRILDIM ![]() ![]() ![]() Bir ışık yaksan Gurur orucumu bozar Sana koşardım ![]() ![]() ![]() Bana yağmur dedin Yağdım usul usul gönlüne Tutamadın ![]() ![]() ![]() Ayrılık enkazında umudumla yaşadım Her yerde sevginle oturup Her yerden özleminle kalktım ![]() ![]() ![]() ![]() BANA DÜŞ(!) DEDİN DÜŞTÜM KIRILDIN ![]() ![]() ![]() Kalabalıklar içinde sende tenhaydım Kırsaldım Kırsalındım ![]() ![]() ![]() Şimdi hatıralardaki her söz Gözlerdeki her bakış tanık İçimizde duygular yanık BANA DÜŞ (!) DEDİN DÜŞTÜM ![]() ![]() ![]() İKİMİZDE KIRILDIK ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Düş... |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Düş...Emeğine sağlık teşekkürler paylaşım için ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Düş...[quote= BANA DÜŞ (!) DEDİN DÜŞTÜM ![]() ![]() ![]() İKİMİZDE KIRILDIK ![]() ![]() ![]() ![]() emeğine sağlık güzel ve anlamlı bi şiir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mate
|
![]() Cevap : Düş...Kalabalıklar içinde sende tenhaydım Kırsaldım Kırsalındım ![]() ![]() ![]() BANA DÜŞ (!) DEDİN DÜŞTÜM ![]() ![]() ![]() İKİMİZDE KIRILDIK ![]() ![]() ![]() ![]() son zamanlarda okuduğum en iyi şiirlerden teşekkürler rahatsız çok güzeldi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|