Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adem, dijital, eyüpoğlu, kıyamet

Dijital Kıyamet | Adem Eyüpoğlu

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dijital Kıyamet | Adem Eyüpoğlu

Bu kitapta okuyacaklarınız türünün en iyi örneği değil ama en iyi kurgulanmış hali
Romanda, küresel ısınma, kuraklık, deprem, su sıkıntısı bunların hiçbirinden bahsedilmiyor Yıllardır güvendiğiniz bilgisayar sistemi çökerse ne olur Kuantum bilgisayarlar neye karşı üretiliyor Gelecekte yaşam nerede olacak Nilüfer çiçeği kolonisi gerçekten var mı? Bütün bu sorular ekseninde okuyucuya algısal bir ufuk açan Dijital Kıyamet, gerçekleşmesi muhtemel bir senaryoyu öyküleştirerek size sunuyor Bu benim hikâyem de değildi, sizinki de değil Sadece hiçbir zaman tarih kitaplarında yer alamayacak geride kalan son neslin hikâyesidir

( Tanıtım Bülteni )

Yayınevi : MY Kitap

Yazar : Adem Eyüpoğlu

Sayfa Sayısı : 112

Basım Tarihi : Nisan 2012

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com