![]() |
Almanya'da Dil Egitimi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanya'da Dil EgitimiAlmanya egitim sisteminin Avrupa'nın en yüksek standartlarında sahip oldugu egitim kalitesi ve günümüzde İngilizce'den sonra iş dünyasında en çok kullanılan dilin Almanca olması nedeniyle her yıl, bir çok kişi Almanca ögrenmek için Almanya'ya gitmektedir ![]() ![]() Almanya'da dil egitimi hem özel hem de üniversite bünyesindeki dil okullarında verilmektedir ![]() ![]() Almanya'da dil egitimi almak isteyen kişiler,Almanca alt yapısına sahipse her pazartesi günü başlanabilecek programlara katılabilirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dil egitimi almak isteyen kişilerin minimum 16 yaşında olması gerekir ![]() ![]() ![]() Haftada minimum 20 derslik bir programa kayıt olunması gereken Almanya'da; 3 aya kadar süren kurslar için turist vizesi ile egitim alınabilir ![]() ![]() ![]() Almanya'daki okullar, ögrencinin kişisel tercih ve ihtiyaçlarına uygun çeşitli konaklama seçenekleri sunmaktadırlar: Aile Yanı Konaklama: Yurtdışında egitim görmek isteyen ögrencilerin en çok tercih ettigi konaklama şekli olan aile yanı konaklamalar ögrencilere egitim gördügü ülkenin kültürünü yakından tanıma fırsatı vermekle birlikte pratik yaparak İngilizcelerini daha hızlı bir şekilde geliştirme imkanı sunmaktadır ![]() ![]() Ögrenci Yurdu: Ögrencilerin aile yanı konaklamadan sonra en çok tercih ettigi konaklama şekli olan yurtlarda tek ve paylaşımlı odalar mevcuttur ![]() ![]() HİT Egitim uzun yıllara dayanan tecrübesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla Almanya'da dil egitimi,konaklama,vize işlemleri ve gerekli tüm bilgilerin size eksiksiz verilmesini saglayarak, yurtdışı egitimiz sürece de danışmanlık servisini devam ettirmektedir ![]() |
![]() |
![]() |
|