![]() |
Kaç Yıl Kaybettiniz ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaç Yıl Kaybettiniz ?İnsan bir şey yaparak yıl kaybeder mi ya da bir yıl kazanır mı? Bazı gençler, diyelim ki beğenmedikleri bir üniversiteyi bitirmek üzeredir ve bu bölüm için yıllarını kaybettiklerini düşünürler ve bir tür bunalıma girerler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Altı yaşında okula başlayan bir çocuk, bir dizi sorunla karşılaşabilir ![]() ![]() ![]() ![]() İkinci bir sorun da, altı yaşında bir çocuk fiziksel olarak yeterince gelişmediyse, kendisinden yaşça büyük sınıf arkadaşları tarafından hırpalanabilir ![]() ![]() ![]() Birçok insan gençlik yıllarında şu ya da bu şekilde zaman kaybediyor ![]() ![]() Bazı üniversite öğrencilerinin şu ya da bu nedenle yıl kaybettikleri ve “Artık her şey için çok geç” diye söylenmelerini de anlayamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ray Kroc, McDonald’s zincir yapmak için çalışmaya 54 yaşında başladı ![]() ![]() ![]() ![]() Önemli olan değişik eğitim kurumlarında kaç yaşında bulunduğunuz değil, yaşamınızı değerli işler ve deneyimlerle doldurup dolduramadığınızdır ![]() ![]() Yeni deneyimlerin ve öğrenmelerin adresi de, daha önce gitmediğiniz yerler, sormadığınız sorular, okumadığınız kitaplar ve dergiler, dinlemediğiniz müzikler, girmediğiniz fuarlar, konuşmadığınız insanlardır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kaç Yıl Kaybettiniz ? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaç Yıl Kaybettiniz ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Yeni deneyimlerin ve öğrenmelerin adresi de, daha önce gitmediğiniz yerler, sormadığınız sorular, okumadığınız kitaplar ve dergiler, dinlemediğiniz müzikler, girmediğiniz fuarlar, konuşmadığınız insanlardır ![]() Teşekkür ederim okyanusunkalbi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kaç Yıl Kaybettiniz ? |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaç Yıl Kaybettiniz ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi TÜRKçe Teşekkür ederim okyanusunkalbi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katılıyorum Türkçe kardeşim'e Teşekkürler canım , çok güzel bir konu |
![]() |
![]() |
|