Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
itüden, programı, sağlık, sertifika, yöneticiliği

İtü'den Sağlık Yöneticiliği Sertifika Programı.

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İtü'den Sağlık Yöneticiliği Sertifika Programı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) sağlık sektöründe sürekli artan kalifiye eleman ihtiyacı nedeniyle Sağlık İşletmeleri Yöneticiliği Sertifika Programı açtı Sertifika almaya hak kazanmak için İTÜ’de uygulanan not sistemine göre 40 üzerinden 25 ortalamayı tutturmak gerekecek

Notları ortalama başarı notunun altında kalan katılımcılara ‘Katılım Belgesi’ verilecek Sertifika alamayan katılımcılar belirli dersleri, ders başına ücret ödeyerek bir sonraki dönemde ve bir kereye mahsus olmak üzere tekrarlayıp puanlarını ortalama başarı notunun üstüne yükselterek ‘Uzmanlık Sertifikası’ almaya hak kazanacaklar

İTÜ İşletme Fakültesi Sağlık İşletmeleri Yöneticiliği Program Koordinatörü Y Doç Dr Ufuk Cebeci gözetiminde yapılan eğitime zamanı olmayan ancak programı takip etmek isteyen adaylar internet üzerinden de takip edebilecekler Derslerin videolarını uzaktan eğitimle internetten izlenmekte ve sınavları internet üzerinden yapılmaktadır Programı yerinde izleyen ve uzaktan eğitimle izleyenlere aynı sertifika verilmektedir Program 9 Mart tarihinde başlıyor ve 9 Nisan’a kadar kayıt yaptırılabiliyor

Programda derslerden bazıları şunlar: Hastanelerde Yönetim ve Organizasyon, Stratejik Yönetim ve Planlama, Yatırım ve Finansal Analiz, Hastane İçi Birim Yönetimi, Toplam Kalite Yönetimi, Özel Hastaneler Hizmet Kalite Standarları Uygulamaları, OHSAS İş Sağlığı ve Güvenliği Standardı, Hastanelerde EFQM Kalite Ödülü Uygulamaları, Risk Yönetimi, Hastane Yönetiminde İnsan Kaynakları, JCI Standartları, Sağlık Bilişim Sistemleri, Lojistik ve Satınalma Yönetimi, ISO 9001 Kalite denetçiliği (Ayrıca ISO 9001 Kalite Denetçisi sertifikası da verilmektedir)

Ayrıntılı bilgi için:

İTÜ Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) Başkanlığı Tel: 0212- 243 15 25 E-Posta: sem@ituedutr
İTÜ SEM Sertifika Programları Koordinatörlüğü Tel: 0212 293 13 00

psikolojigenin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com