|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
itüden, programı, sağlık, sertifika, yöneticiliği |
![]() |
İtü'den Sağlık Yöneticiliği Sertifika Programı. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İtü'den Sağlık Yöneticiliği Sertifika Programı.![]() İstanbul Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) sağlık sektöründe sürekli artan kalifiye eleman ihtiyacı nedeniyle Sağlık İşletmeleri Yöneticiliği Sertifika Programı açtı ![]() ![]() ![]() ![]() Notları ortalama başarı notunun altında kalan katılımcılara ‘Katılım Belgesi’ verilecek ![]() ![]() İTÜ İşletme Fakültesi Sağlık İşletmeleri Yöneticiliği Program Koordinatörü Y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Programda derslerden bazıları şunlar: Hastanelerde Yönetim ve Organizasyon, Stratejik Yönetim ve Planlama, Yatırım ve Finansal Analiz, Hastane İçi Birim Yönetimi, Toplam Kalite Yönetimi, Özel Hastaneler Hizmet Kalite Standarları Uygulamaları, OHSAS İş Sağlığı ve Güvenliği Standardı, Hastanelerde EFQM Kalite Ödülü Uygulamaları, Risk Yönetimi, Hastane Yönetiminde İnsan Kaynakları, JCI Standartları, Sağlık Bilişim Sistemleri, Lojistik ve Satınalma Yönetimi, ISO 9001 Kalite denetçiliği (Ayrıca ISO 9001 Kalite Denetçisi sertifikası da verilmektedir) Ayrıntılı bilgi için: İ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İ ![]() ![]() ![]() ![]() psikoloji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|