Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başladı, birinci, bugün, okula, sınıflar

Birinci Sınıflar Bugün Okula Başladı

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Birinci Sınıflar Bugün Okula Başladı

Okulun İlk Günü

Nordrhein-Westfalen (Kuzey Ren-Vestfalya) de okula yeni başlayan çocukların ilk günüydü Minikler, çocuk yuvasına veda etmeden bir kaç hafta öncesi anne- babalarıyla yaptıkları ''Schultüte''lerini ellerine, boylarını aşan okul çantalarını da sırtlarına alarak, ailesi, anneanneleri ve dedeleri ( opaları ve omalarıyla) ile sabah 9:00 sıralarında heyecanla yollara düştüler

Havanın berbat olması dolayısıyla okulun spor salonuna taze minik öğrenciler ön sıralara, arkalara da büyükler yerleştiler

İkici ve üçüncü sınıflar, daha önceden hazırlamış oldukları kısa bir eğlence programına başladılar

Çeşitli oyunlarla

Flütlerle okul şarkıları dinleterek

Koro şarkılar dinleterek küçük kardeşlerine güzel bir karşılama yaptılar

Eğlencenin sonunda sınıf öğretmenleri, kendi öğrencilerini isimleriyle çağırarak sahnede toplayıp sınıflarına götürdüler (Schultüteleri ailelerinde, okul çantaları yanlarında olarak)

Onlar içeride ne konuşursa konuşsun, aileler de kahve içmek için kuyruğa geçtiler

Dorf İlkokulu fakirlemiş anlaşılan bu yıl pasta yoktu

Yağmurun azizliğine urayıp şemsiyeler altında, bir saat sonra geri gelecek minikler beklenmeye başlandı

Adeta bir bayram havası yaşandı anlayacağınız

Arkadaşlar, bugün işte bir yıl önceki hoş durumu tekrar yaşadım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com