![]() |
Bugün Boşum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugün BoşumBugün Boşum ![]() Bugün pazar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün kalori hesabı yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlum dibimde bitiyor: --Anne ya, ceketimin düğmelerini dikmeyi unutma, yine hocalardan azar yedim ![]() --Tamam dikerim, bu arada, azar yenmez, işitilir, dedim gülerek ![]() Bir saniye geçti geçmedi elinde bir tomar kağıt; --Anne Türkçe ödevimin yazım yanlışlarını düzeltsene ![]() ![]() ![]() --Sen de titiz ol, yanlış yapma ![]() --On sayfa, ama daha azını kabul etmiyorlar ki ![]() --Tamam hadi, önce düğmeleri dikeyim, sonra da ödevine bakarım ![]() Koşucu temposuyla giriştim işe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ödeve başladım, bir telefon , konuşmalar, oğlum tepemde; --Anne, Emre gelecek film izleyeceğiz, ne olur kek yap ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --Demek bayılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ödevleri bir kenara bıraktım, bari önce keki fırına atayım ![]() ![]() ![]() ![]() Kek fırında, ödev tamam, düğmeler şimdilik yerinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hey benim zavallı hazırlığım ![]() --Anneee koş!!! Musluk çıkmış su şarıl şarıl akıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çalışkan bezlerim devreye giriyor, dar alanda kısa paslaşmalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapı zili…İkinci baskın Mine’den ![]() ![]() ![]() Ben ağlamaklı; --Yapma Mine, bir kazazedeye kıyma ![]() ![]() Mine’yle ikimize kocaman bir parça kek koyuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akşam oldu, Mine gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --Anne, bak bu çok önemli, yarın için, münazara konusuydu unuttum ‘’Leyleklerin Göçü’’, internetten araştırıp masa üstüne dosyalar mısın? Ben gelince cd’ye çekerim ![]() Çok sakinim, güler yüzlüyüm, sesim kadife; --Hemen bir tanem, şimdi bakarım, zahmet olur mu canım ![]() ![]() ![]() Bütün işleri bana şırınga ile enjekte edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Zehir gibi acı kahvemi alıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --Heyy, bir bahar günü göç etmeye karar veren leylek…Bekle ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün pazar, boşum ![]() |
![]() |
![]() |
|