![]() |
Yanlızlıgıma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() YanlızlıgımaYalnızlığın hangi tarafındayım bilinmez ![]() ![]() ![]() En çok da yabancıyım kendime ![]() ![]() ![]() ![]() Gözümü her açtığımda hissettiğim korku; avuçlarıma damlayan bir hayal kırıklığı, bir acı oldu ![]() ![]() ![]() Nasıl yürüdüm, ne zaman geldim ben bu yalnızlığa? ![]() ![]() ![]() Daha kapıyı bile çalmamıştım, ne çabuk açtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğuştan mı yalnızım, yoksa yalnızlığım da mı doğdum? Ne zaman geldim unuttuğum bu zaman kavramından, bu bomboş kalabalıklardan sıyrılıp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer gelmeseydim kalacaktım enkazın altında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madem geldim anlatayım izninle ![]() ![]() ![]() Bir hayal kapısında doğdum ![]() ![]() ![]() ![]() Neye uğradığımı anlamamıştım daha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bense yüreğimde yanan ateşin kor olmasını seyrettim ve kendi küllerimden yeniden doğmaya çalıştıkça, bir tokat daha yedim yalan hayattan ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi anlıyorum, çok iyi anlıyorum, ama neye yarar; kör olmuş gözlerim, yüreğimi arar olmuşum yalnızlığımda ![]() ![]() ![]() Ve yine ve şimdi yüreğimde yanan ateşin adına hayal koydum ![]() Çünkü sevgi sadece dudaklardaki cümlelerde yaşanan yalan olmuş ![]() ![]() ![]() Ne umut, ne sevgi cümlelerde anlam bulamazdı yüreğimdeki kadar ![]() ![]() ![]() Ama su gibi akan zaman, bir nehir oldu şimdi gözlerimde, gittikçe uçuruma akan ![]() tokat gibi vursan da yinede yanındayım yalnızlığım, Yüreğimdeki Mavi için ![]() ![]() ![]() Umutlarımı aramaya geldim, hayallerimi, yüreğimi aramaya geldim ![]() ![]() ![]() Nasıl yürüdüm ne zaman geldim ben bu yalnızlığa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|