Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Şiir Cenneti

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yanlızlıgıma

Yanlızlıgıma

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yanlızlıgıma

Yalnızlığın hangi tarafındayım bilinmez
En çok da yabancıyım kendimeSaklandıkça yaşadığım yalanlardan
Gözümü her açtığımda hissettiğim korku; avuçlarıma damlayan bir
hayal kırıklığı, bir acı oldu

Nasıl yürüdüm, ne zaman geldim ben bu yalnızlığa?
Daha kapıyı bile çalmamıştım, ne çabuk açtın Müsadenle yüreğimi aramaya geldim, kendi kimliğimde yitirdiğim yalnızlığımda
Doğuştan mı yalnızım, yoksa yalnızlığım da mı doğdum? Ne zaman geldim unuttuğum bu zaman kavramından, bu bomboş kalabalıklardan sıyrılıp Beni buraya getiren hayallerim, umutlarım, göz yaşlarım, hayal kırıklıklarım ve yıkımlarımbiliyorsun
Eğer gelmeseydim kalacaktım enkazın altında Kusura bakma rahatsız ettim seni yalnızlığım Eğer yalnız değilsen ben gideyimAma ben ne zaman gelsem sen yalnızsınYok hayır biliyorum, uzun zamandır buradayım Her gitmek istediğimde senden, aslında hiç gidemediğimi anladım sana dönüşlerimde Sanki bir kördüğüm oldun boğazıma düğümlenen
Madem geldim anlatayım izninle
Bir hayal kapısında doğdumYalan insanların adına sevgi dedikleri ve iki dudak arasında tükettikleri yaşamda buldum kendimi
Neye uğradığımı anlamamıştım daha Taptım, inandım, güvendim sadece iki dudak arasında dökülen cümlelere, harcanan yüreğimin eridiğini göre göre Göz göre göre Aslında gözüm kör olmuştu, kulağım duyardı sadece
Bense yüreğimde yanan ateşin kor olmasını seyrettim ve kendi küllerimden yeniden doğmaya çalıştıkça, bir tokat daha yedim yalan hayattan Öleceğimi bile bile, göre göre, göz göre göre, kör olduğumu bile bile
Şimdi anlıyorum, çok iyi anlıyorum, ama neye yarar; kör olmuş gözlerim, yüreğimi arar olmuşum yalnızlığımda
Ve yine ve şimdi yüreğimde yanan ateşin adına hayal koydum
Çünkü sevgi sadece dudaklardaki cümlelerde yaşanan yalan olmuş
Ne umut, ne sevgi cümlelerde anlam bulamazdı yüreğimdeki kadar
Ama su gibi akan zaman, bir nehir oldu şimdi gözlerimde, gittikçe
uçuruma akan Her geçen gün yaşadığım yaşanmamışlıkları, yalanları
tokat gibi vursan da yinede yanındayım yalnızlığım,

Yüreğimdeki Mavi için

Umutlarımı aramaya geldim, hayallerimi, yüreğimi aramaya geldim
Nasıl yürüdüm ne zaman geldim ben bu yalnızlığa?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com