![]() |
İşte Gidiyorsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Gidiyorsun![]() İşte gidiyorsun İşte gidiyorsun ![]() Dönüp arkana bile bakmıyorsun ![]() Yaşadığın aşka küfür edercesine sırtını dönüp gidiyorsun ![]() Yaşananları hiçe sayarak ![]() “Seni Seviyorum” sözcüklerini telafuz etmemiş gibi ![]() “Söz veriyorum hiç ayrılmayacağız” dememiş gibi ![]() “Beni herkese benzetme ![]() bırakıp gidecek” kelimelerini hiç söylememiş gibi ![]() Ardına aylarca belkide yıllarca Gözyaşı dökecek birini bıraktığını düşünmeden ![]() ![]() ![]() Vicdan azabı çekmeden ![]() ![]() ![]() Edilen yeminlerimi hiçe sayarak, kuruntularını doğru kabul ederek gidiyorsun ![]() Hiç önemi yoktu senin için bu ilişkinin ömür boyu sürüp sürmeyeceği ![]() Ne gerek vardı dimi ![]() ![]() ![]() Sanki sen diğerlerinden farklıydın ![]() ![]() ![]() Söze aldanmamak lazım ![]() ![]() ![]() Gerçekler davranışlardaymış ![]() Fark etsekte, Yok be, beni seviyor diye düşünürüz ![]() Allahtan korkan bir insan Yeminleri boşamı etti deriz ![]() Ama gel gör ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|