Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Şiir Cenneti

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altında, ayrılık, bırakmaktır, enkaz

Ayrılık Bazen Enkaz Altında Bırakmaktır

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ayrılık Bazen Enkaz Altında Bırakmaktır

Ayrılık bazen enkaz altında bırakmaktır bildiğiniz bilerken inandığınız tüm geçmişi
Gerçekleşeceğine inandığınız düşleri gülüşleri
Unutmadan en çok da sizi

Uyandığımda narkozun etkisindeydim sanırım Acaba neler söyledim seninle ilgili Çokça anlatım mı seni Belki de susmuşumdur Seni ele veremem ki cenazemde bile ben Bilmiyorum ne olup bittiğini bittiğimizden sonraYani hatırlamıyorum Beni görenler göründüğüm şeklimi anlatıyorlar bana Benden başkalarına Sarfettiğim cümlelerin bir ucuna seni de sıkıştırdım galiba Dilimden de düşmen kolay olmayacak yüreğim gibi Başkaları yattığım yatağın baş ucunda böyle yalandan gülücüklerle bir çocuğu kandırmışçasına:

"Sana daha niceleri layık" diyorlar

Ne biliyorlar ki?

Soruyorum cevabını merak ettiğimden değil Önemsediğimden de değil Ama ne bileyim belki de onlara denecek tüm sözlerin tükenme noktasında olduğumu göstermek için:

Niceleri?

Susmak yine

"Hiçbir şey hatıranın uyandırdığı duyguyu hayatta yeniden yaşamaya kalkışmak kadar hayal yıkıcı olamaz"

Yıkılıyorum

Yani şimdi biz yaşanmışlığın izleri bize göz kırpırken gökyüzündeki en parlak yıldızın kaymasını mı bekleyeceğiz? Karanlık gecelerden medet mi umacağız güçsüz dileklerimizin de gerçeklik paylarının olabilmeleri için

Yıkılıyorum

Seni hatırlamak istemiyorum Unutmak da Yaşanmamış saymak da Seni yaşamak istiyorum Yalnızlığım boynunu büksün istiyorum aldatılmışlığına Senin "sensizliğin" ne demek olduğundan haberin var mı da beni "sensizliğin"le yalnız bırakıyorsun? Sensizlik
sensiz ve sessiz

Birşey mi dedin yavrum? diye soruyorlar başımdaki başkaları Nezaketimi bozmamak için hiç diyorum Susadım biraz su verir misiniz? Vermiyorlar Narkozun etkisi sürüyormuş

Sen geçiyorsun aklımdan Böyle uzun yolculuklara çıkar gibi Bana uzanan elin yavaş yavaş kayboluyor boşlukta

Yüreğimdeki limandan dönmemek üzere ayrılan bir gemi gibisin
Ahh giderken ne ümitler yitirttin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com