![]() |
Ayrılık Bazen Enkaz Altında Bırakmaktır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık Bazen Enkaz Altında Bırakmaktır![]() Ayrılık bazen enkaz altında bırakmaktır bildiğiniz ![]() ![]() Gerçekleşeceğine inandığınız düşleri ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmadan en çok da sizi ![]() ![]() ![]() Uyandığımda narkozun etkisindeydim sanırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sana daha niceleri layık ![]() ![]() ![]() ![]() Ne biliyorlar ki? Soruyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niceleri? Susmak yine ![]() ![]() ![]() "Hiçbir şey ![]() ![]() ![]() Yıkılıyorum ![]() ![]() ![]() Yani şimdi biz yaşanmışlığın izleri bize göz kırpırken ![]() ![]() ![]() ![]() Yıkılıyorum ![]() ![]() ![]() Seni hatırlamak istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sensiz ve sessiz ![]() Birşey mi dedin yavrum? diye soruyorlar başımdaki başkaları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen geçiyorsun aklımdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimdeki limandan dönmemek üzere ayrılan bir gemi gibisin ![]() Ahh giderken ne ümitler yitirttin ![]() |
![]() |
![]() |
|