![]() |
Seni Seviyorum... Çünkü... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Seviyorum... Çünkü...Seni seviyorum, çünkü her sabah kalktığımda bir günü daha seninle geçirecek olmanın mutluluğunu yaşatıyorsun bana ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum, çünkü gökkuşağının her tonunu gölgede bırakan en parlak renksin sen ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum, çünkü soğuk günlerde içimi ısıtan meltemsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum, çünkü herşeyde sen varsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum, çünkü hep benimlesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum, çünkü gözlerinin içindeki binlerce yıldız, gecenin karanlığını delip geçiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum, çünkü saçların ellerimin arasında kayıp giderken , dünyadaki cenneti bulmuş gibi hissediyorum kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum, çünkü her gülümseyişin içime yeniden yaşama sevinci dolduruyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum, çünkü seni sevmeyi, sana dokunmayı, seni dinlemeyi,, seni koklamayı, seninle paylaşmayı seviyorum ![]() Seninle birlikte insana dair ne varsa onları da seviyorum ![]() Seni sevdiğimi anlatmaya çalışırken ne kadar çaresiz olduğumu da görüyorum ![]() ![]() Biliyorum ki yetmeyecek, bu kadar sözcükten sonra bile sana sevgimi anlatamamış olacağım ![]() Sözcüklerin bittiği yerde gözlerime bak ![]() Onlar bu sevgiyi çok daha iyi anlatacaktır sana ![]() ![]() ![]() mehmet coşkundeniz'den bir şiir ![]() ![]() ![]() benim çok sevdiğim bir şiir sizlerle paylaşmak istedim ![]() ![]() ![]() ![]() Forum Gerçek Flash Dosyası |
![]() |
![]() |
|