![]() |
Yokluğun ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yokluğun ...Kovulmaktan usanmayan yürekte sevgi bitmemiş Seni anınca titriyor bende bu aşk bitmemiş Duygusuz değilsin , dönebilirsin Bin ömürde beklerim sensiz ölebilirmiyim Uyuduğunda unuttuğun bir ben bulurmusun Nasıl bi vicdan varsa , nasıl huzurlusun Sen rüyamda bir melek ben ise kabusunmuyum Düşündükçe gözlerini hiç rahat uyurmuyum Söküp versem kalbimi tanıyamazsın Ben ağlarken terk eden sen olamazsın öyle delice yalvardım ![]() ![]() ![]() Nefes gibi , Hayat gibi bi insan sayıklanırmı ![]() ![]() Derinlerden bi feryat duyarsın elbet İçimdeki derin yara , derin bi hasret Mizanda gözlerinle buluştuğumda Buğulanırmı gözlerin artık çok geç Yanlızlığını paylaştığım hayallerimde Benim senin kadar güzel meleklerim var Ben ağlarken susturur onlar ağlamazlar Kaçıncı güz bu , kaçıncı sonbahar ![]() ![]() ![]() İntiharmı çare ? imtihanmı Ya Rab ![]() ![]() Titreyen bu yüreğimde ızdırab-ı feryat Ben değil gözlerimle ağıtlar tutulduğun Ölüm değil korkutan sadece senin yokluğun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|