![]() |
Ya Sen.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya Sen..Kalbimin vuruşundaki endişeler gül yaprağında bıraktığım sevincim gözü yaşlı hazin akşamlardaki perişan düşüncelerimle bu itirafımı yapıyorum ![]() Bana hoş geldin veya merhaba demelerindeki içinin titreyişi gözlerindeki alev alev yanmalardı beni umuda sürükleyen ve ellerimi sevgiyle uzatmamı kamçılayan ![]() ![]() Sana şiirler yazmak geldi içimden aydınlığımdan ışık getirmek avuç avuç yıldız getirmek zamanın bittiği yerden sana zamanı getirmek hayallerine kapılmıştım ![]() Ama çaresizlik kapımı erken çalmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() Düşündüm ki bir yerde kurallara boş vermeliydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşık olmalıydım ama kafa dengi biri olmalıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aramızda belki bir yaş farkı var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama yinede diyorum ki; Tuttum ta içime oturttum seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya sen ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|