![]() |
Seveyimmi Seni?.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seveyimmi Seni?....![]() ![]() ![]() Sana üşüdüğümü söylüyorum Çocukmuşum da sanki çamura çıplak ayaklarımla basmışım soğuk bir kış gününde ![]() biraz da kızgın? Annem mi sen mi? Üşümüşüm diyorum, ![]() ![]() ![]() biliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Saçaklardan sarkan ve dikkat edilmesi gereken buz sarkıtları gibiler ![]() Üşümüşüm diyorum, ![]() Isıtacak mısın? ![]() ![]() ![]() ![]() Sana estiğimi söylüyorum ![]() arasındaki uçuruma düşüyorum eserken ![]() ![]() Eserken belki eski diye belki de es es es ki ki ki diye bağıran kekeme bir rüzgar oluyorum ![]() toprağın, arasından geçtiğim saçların ![]() Dağlar üzerinden gelen kaynağı belirsiz bir esintiyim ![]() Eseyim mi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() geldiğimi söylüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yirmi iki ![]() ![]() Telefon direkleri eşlik ediyor bana, bulutlar benimle geliyor, çizgi halinde bir toprak benimle geliyor, sincapların endişesi benimle ![]() ![]() ![]() yolcunun sustuğu yerin yanındayım ![]() Yalnız sana geldiğimi söylüyorum ![]() Geleyim mi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana sustuğumu söylüyorum ![]() midir? Ateşi saran oksijen? Sana sustuğumu söylüyorum ![]() ![]() ![]() dökmek arasında bir yerde olduğumu ![]() ![]() ![]() değil midir susmak? Yalnızlığında kendini avlamak değil midir dudaklarını kapamak? Kapayım mı dudaklarımı? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana gördüğümü söylüyorum ![]() ![]() görülebileceklerle görülenler arasında düğüm atıyorum ![]() parantezler içinde geziniyor ![]() belki isteyerek belki istemeyerek ![]() Ellerini gördüğümü söylüyorum ![]() beden eğitimi yapıyorlar bedenimde ![]() açılmıyor mu? Seni gördüğümü söylüyorum ![]() Ama gözüm kapalı göreceğim ![]() gözlerimi ![]() ![]() ![]() Göreyim mi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana sevdiğimi söylemiyorum ![]() ![]() ![]() Aşk bana inan(a)mıyor ![]() ![]() ![]() ![]() “Üşüdüysen es ![]() Geldiysen sus ![]() sakallı bir ihtiyar ![]() Derin anlamlar arıyorum söylediklerinde sevgiye dair ![]() Belki de üşüyorum ![]() ![]() ![]() görüyorum seveyim mi seni der gibi ![]() Seveyim mi seni? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Forum Gerçek Flash Dosyası |
![]() |
![]() |
|