![]() |
Kendimi Keşfettikçe, Seni Kaybediyorum.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kendimi Keşfettikçe, Seni Kaybediyorum..░░▒▓███► KENDİMİ KEŞFETTİKÇE SENİ KAYBEDİYORUM░░▒▓███► ░░▒▓███►deli dolu geçtik ateş hatlarından ░░▒▓███►ஐsevgim korkuyla beraber büyüdü içimde ░░▒▓███►sevdikçe korktum ░░▒▓███►korktukça daha çok sevdim ░░▒▓███►er geç birbirini boğacaktı bu duygular biliyordum ░░▒▓███►neden sonra farkına varıyor insan ░░▒▓███►ayağına takılan bütün taşları ░░▒▓███►yoluna kendi döşediğinin ░░▒▓███►ஐsenin yarınlara inancın benden yüklüydü ░░▒▓███►daha cesaretliydin ░░▒▓███►planı çatılmamış yarınlara ektiğin umutlar ░░▒▓███►er geç açacaktı biliyordun ░░▒▓███►deli sevdalı çocuk ruhumun ░░▒▓███►nicelerinin uğruna kıyametler kopardığı ░░▒▓███►ஐdeğersiz değerlere sırt dönmüş güvenli saflığında ░░▒▓███►bir sonsuzluk buldun kendine ░░▒▓███►ஐve hayatımızın resimlerini çizdin duvarlarımıza ░░▒▓███►ஐsonra birden ░░▒▓███►yeşil bir kentte ░░▒▓███►ılık bir yaz gecesine astın beni ░░▒▓███►sevdalı ömrümün dakikası beş para etmedi ödedim ░░▒▓███►cümlelerim seni taşımaktan yorgun düştü son sözün ░░▒▓███►ve son anın efendisi olmaya bilenmiş yüreğine yenildim ░░▒▓███►geçmişten nefes alıp geçmişe nefes verdim ░░▒▓███►anılar kemirdi yüreğimi ░░▒▓███►felç oldu hislerim ░░▒▓███►zamanın çoktan dibe çöktüğü kum saatimin belinden ░░▒▓███►tek bir saniye bile süzülmüyordu ░░▒▓███►ters çevirmeye cesaretim yoktu ░░▒▓███►çünkü yeniden başlayacak bir hayatın korkağı olmuştum ░░▒▓███►aşkların sonrasında hüzün vardır ░░▒▓███►ya sen hüznü boğarsın ░░▒▓███►ya da hüzün seni boğar ░░▒▓███►ama birisi kanatlarını kırarsa eğer ░░▒▓███►yaralı kuş rolüne soyunacağına ░░▒▓███►yürümeyi denemelisin ░░▒▓███►hayata dönmelisin ░░▒▓███►bunları düşünebilmek bile kendime dönüşümdü ░░▒▓███►ve sonunu infaz ediyordu içimde ░░▒▓███►o gece yüreğimden sağ çıksaydın eğer ░░▒▓███►ölen ben olurdum o gece ░░▒▓███►hayatın lekesiz bir anında ░░▒▓███►seni intihar ettim ░░▒▓███►şimdi katil benim ░░▒▓███►artık güncemde bir boşluksun ░░▒▓███►yavaş yavaş taze anıların altına gömülüyorsun ░░▒▓███►ve sana ait sandığım her şeyin ░░▒▓███►aslında benim olduğunu öğreniyorum ░░▒▓███►hiçbir duygunun tek ilhamı değilsin ░░▒▓███►kendimi keşfettikçe ░░▒▓███►seni kaybediyorum ░░▒▓███►ve ufkuma sensizliği ░░▒▓███►korkusuzca geriyorum ◄███▓▒░░░░▒▓███► Alıntı |
![]() |
![]() |
|