![]() |
Sensizlik Yakıştı Mı Bana? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sensizlik Yakıştı Mı Bana?Sensizlik Yakıştı Mı Bana ? Ödünç bir kıyafeti olan var mı ? Karar veremiyorum bir türlü ![]() ![]() "Çok yakıştı" diyor yüreklerinde yer edindiklerim ![]() ![]() Nasıl da huzurlu görünüyorsun şimdilerde ![]() ![]() Ben ![]() ![]() Ben bilmiyorum hala ! ![]() Üstüme giydiğim bu kapkara sensizlik yakıştı mı gerçekten bana ![]() ![]() Sen-li hayallere dalıyorum pamuk düşlerle Çıkarıyorum üstümden sensizliği Sonra gözümü alıyor düşlerimin beyazlığı tekrar giyiyorum ! Bir iki beden büyük mü geldi yoksa ![]() ![]() Küçükken annemin yaptığı gibi seneye de giyerim diyip en büyüğünden mi kuşandım sensizliği ![]() ![]() Karar veremiyorum bir türlü ![]() ![]() Bu kadarı fazla bana diyip Çıkarıyorum üstümden ![]() ![]() ![]() Bildiğim en yakın terziye gidiyorum koşar adımlarla ![]() ![]() Ne istediğimi anlatıyorum Şurası şöyle olmalı Burası geçmişte kalmalı ![]() ![]() Ben anlatıyorum -arkadaşım- terzi dinliyor ![]() ![]() Dinince öfkem bir yudum Sensizliği geçirip yine üzerime çıkıyorum ! Sen Ben Sensizlik Kapkara Kocaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçiyor zaman ! Ya ben büyüyorum ya acılarım ya da yüreğimin iç cebinde taşıdığım sensizlik ! Kısa geliyor artık paçaları Kollarımı açıkta bırakıyor açık denizler kadar uzak varlık/sızlığın ![]() ![]() ![]() ![]() Hem üşüyorum artık, hem de utanıyorum ![]() ![]() ![]() Yepyeni Ve Bembeyaz Ve Sıcacık Ödünç bir kıyafeti olan var mı ? |
![]() |
![]() |
|