![]() |
Yolun Açık Olsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yolun Açık Olsun![]() Bu üzerimdeki… ![]() ![]() Sıcak düslerden arta kalan bi rüyanın rengi… Bu saçlarımdaki kırlıklar hayallerimden arta kalan kırıklıklar ![]() ![]() Sevdalıklara uyanılan onca sabahın mahmurlugu üzerimde düs yıkıklıgı beraberinde ![]() ![]() Ve dondurucu bir soguk bedenimdeki…acı verior bilirsin… Bu gözlerimdeki… Bu donuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oda böyle dalgındı simdi anlıorum sebebi neymis… Onada emanetmis meger bütün acılar… Yer çekimine yenik düsen bi kaç su damlasına ragmen alabildigine siyah… Alabildigine iri ![]() ![]() Bakarken doyulamayacak kadar güzeldi bakıslarım aynada… Belkide ![]() ![]() Belkide bana öyle geliyordu bi avuntuydu kendimi kandırdıgım… Ve belki içime akıtılan yüzlerce irine inat hayatı herseye ragmen seviyordum… Bu sözlerimdeki ![]() ![]() offf… ![]() Ne bu karamsarlık?? ![]() ![]() Bu suskunluk,yüregimdeki onca enkaza ragmen… Gözlerimdeki bunca yasa… VE ![]() ![]() Yüregimdeki sana inat… ![]() Seni terkedip gittigim o güne inat… Bugün ellerimden tutan…ama ![]() ![]() Susuyorum iste ![]() ![]() Bu belkide bir yüregin kendini attıgı bir cezaevi ![]() ![]() Bir mezbaha lesler içinde ![]() ![]() Ve bir mezarlık belkide ![]() ![]() Sanma sevdigim ![]() ![]() Yalan gülüslerime kanma ![]() ![]() Bu üzerimdeki kefenim… Bu gözlerimdeki hayallerim… Bu yüregimdekide sensin… Giden sen ![]() ![]() Biten bir BiZ… Kalan iki ölü ![]() ![]() ![]() Bile bile gidiyorsun…… Yolun açık olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|