![]() |
Bu Gönül Hep Seni Bekliyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Gönül Hep Seni BekliyorNeden kanadından KanLar geliyor ![]() kalbini kıran kim ![]() ![]() ![]() sen melektin unuttun mu yoksa ![]() ![]() ve gönül aynaları hep sevdiklerine döner ![]() ![]() bir melek bir insan için bir dünya için ne kadar önemlidir düşündün mü ![]() Dünyayı bilemem ama sen benim meleğimsin bu gözlerdeki akan yaşların hesabını kim vericek banaseni üzenleri neden söylemiyorsun karşılıksız sevgilere kimler düşürdü seni ![]() bembeyaz elbiseni kim kirletti ![]() başındaki hareyi kim çaldı ![]() ![]() ve acemice kimlerin sözüne kandında vazgeçtin meleklikten o güzel güzelliğinden arta kalanları kimler harcadıkime bu küskünlüğün ![]() neden bu sevmek istememen ![]() ![]() ![]() senden birşey beklemedensadece benimle olman kaydıyla ![]() ![]() Yaralarını sarsam kızarmısın bana ![]() ![]() uykularına mutlu rüyalar versem ![]() ![]() bembeyaz bir sayfa açsam sadece senin yazacağın ![]() kuşlardan borç olarak tüylerinden alıp kanatlarını tamir etsem bana ne dersin ![]() gönlüne derman olamam ama bir dayanak olabilirimayakta durman için her şeyi yaparım ![]() söyle bütün insanlığı sorguya çekiimsen iste yeterkiben sensiz yapamam meleğim ve seni ağlarken görürsem bu sonum olur ![]() ![]() ![]() Bana hikayeni yeniden yazmama izin ver ![]() hiç olmadı beni sevdekoru de bana aşkı anlat de anlatamam ama gözlerim belki bir şeyler söyleronlar çok şey gördüler çünki ![]() ![]() varlığına huzur veremem belki ama yaramazlıkta etmembana bir melek lazım dı bu sen oldunşimdi sen üzülürsen ben ne halde olurum Hadi kalk artıksil şu gözyaşlarını sen daha lazımsın bana ![]() yakışmaz bize rajona ters ![]() ![]() en güzel gülüşlerini dudaklarına bırak ama ![]() sende seni seviceği bul ![]() sonsuz sevdalar ancak meleklere layıktırsende meleğini bul bulamazsan dön dolaş gel bana ![]() Bu gönül hep seni bekliyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|