Affetdiğim İçin Kaybediyorum... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Affetdiğim İçin Kaybediyorum...bu gece yine karanlığa sarıldm tüm benliğimle we ona anlatıorm yine herşeyimi ![]() ![]() önce bir kaç damla yaş akıor gözümden ![]() ![]() sonra çözülüor dilim ![]() ![]() önce hayatımdan bahsediorm biras ![]() ![]() sahte sewdalarım çıkıo karşıma ![]() ![]() gülen gözlerimdeki yaşlar süzülüo usulca ![]() ![]() gecemi ıslatıor ![]() ![]() yani gülen gözlerimin ardındaki hüzün yansıyor karanlığıma ![]() ![]() sonra masum yüzlerin altındaki o sahte sewgiler çıkıo karşıma ![]() ![]() yanılmışm diorm ![]() ![]() we kendime yanıorm ![]() ![]() her sewişimdeki wurgunlarım gelio aklıma ![]() ![]() daha sonra dar ağacında asılı kalmış hayallerim çarpıyr gözüme ![]() ![]() gülümsüyorm kaderime ![]() ![]() yazık diorm sewgime ümitlerime ![]() ![]() aydınlıkta göremediğim gerçekleri karnlık çıkarıor gün yüzüne ![]() ![]() hayatımı bir film gibi geçirior gözlerimin önünden ![]() ![]() daha sonra isyanlarımı duyuyorm ![]() ![]() uzaklardan ![]() ![]() karanlıkta yankı bulmş çınlıor kulaklarımda ![]() ![]() bu benim diorm ![]() ![]() bir kaç damla daha akıtıorm geceme ![]() ![]() daha sonra sahte dostlarım dostluklarım çıkıyor karşıma ![]() ![]() maskeleri kalkmış çıplak kalmış yüzleri öyle iğreçlerki ![]() ![]() acımasızca bakıyorlar yüzüme ![]() ![]() bunlarmıydı diorm dostlarım ![]() ![]() hıçkırıklarm dizilior boğazıma ![]() ![]() yine hüznüm dem wuruyor katran karanlığıma ![]() ![]() canım acıyor gerçekler karşısında ![]() ![]() çaresizce düşünüorm ben ne yaptım die ![]() ![]() bu güne kadar hep düştm belli etmedim diorm ![]() ![]() ben kalktım hayat bi çelme daha taktı ![]() ![]() ama yine kalktm diorm ![]() ![]() daha sonra buluyorm ![]() ![]() ben tuttundğm elleri dost sandım diorm ![]() ![]() aslında hep yalanlara kanmışm görüorm ![]() ![]() yalan insanlarda aramışm sewgiyi dostluğu ![]() ![]() gerçek olabilecelerini düşünmüşüm ![]() ![]() ama sahte oldklarını hiç görmemişim diyorm ![]() ![]() karanlığıma sarılıp gözyaşlarımı yastıklara gizliorm ![]() ![]() hayallerimi duwarlara asıyorm ![]() ![]() ben bu gece elimdn tutmak isteyen sahtelerin elini kırıorm ![]() ![]() we artık affetmek istemiorm ![]() ![]() aslında ben affettiğim için kaybediorm ![]() ![]() ![]() Alıntı |
|
|
|