![]() |
Dilim Yansın Ah Edersem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dilim Yansın Ah EdersemDİLİM YANSIN AH EDERSEM ![]() ![]() Düş yorgunu gönüllerde hayaller,değrimen misali öğütüldü ![]() Katık yapmalı bir avuç umudu insan kendince, ve boşda olsa avucu günü geldiğinde, Yüzüne sürmeli sevdayı şükredercesine ![]() Özlemleri kamçısı olmalı kişinin,hasreti susuzluğu ,zaman düşmanı, kendince biçmeli kefeni duygularına, ecel görücüsü olmalı, Azaril ile dans etmeyi bilmeli yürek git-gel devimlerinde Ve aşk ;öylece kalmalı ya kapı aralığında , yada kapı eşiğinde ![]() Vurdum duymaz olmalı belki de ![]() ![]() Belki de tam tersi olmalı yaşama karşı, Tüm tabular ,yaşananlara hınçlı belki ![]() ![]() Ya da;hınç sadece benim yüreğimde ![]() ![]() ![]() Yağmurla kutsadım tüm rüyalarımı,o yüzden rüya kovucu yok evimde, o yüzden ışıltım gökkuşağı renklerinde,o yüzden damlalara vurgunum ezelimde ![]() Sevdaya sevdalı yüreklerdenim,aşk a hummalı,gönül de vebalı, ah üstüne ah çeken ,çilegahdaki,ruhani dünyalı ![]() ![]() ![]() Ben;o yüzden anlatılmam,o yüzden gizemdir dört bir yanım, yaşadıklarım sorgusuzdur,sualsizdir,prangalı dünleredir esir olmuşluğum Hayat denen bu dönencede ,ya av olup avlanmış, ya avcı olup tam isabet vurmuşum ![]() ![]() ![]() Gün bu gündür artık ![]() ![]() ![]() kan kaybında zaman,ve yitikliğe koşmakta akreple yelkovan ![]() Kulaklarımda delice çalan çanlar,sağırlığıma sebeb, Dilimdeki ahlar,ağzımdaki kilide emanet ![]() ![]() ![]() [alinti] |
![]() |
![]() |
|