![]() |
Sevdasına Kurban Olduğum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdasına Kurban Olduğum...![]() Uzaklardayım Biliyorum Şuçlarım günahlarım da var sana yaptıklarım da ! farkındayım ![]() ![]() ![]() Ben seni affettim Sevgim kifayetsiz kalıyor tanımlıyamıyorum cümlelerde Sessizlik bazen matem bazen şevinç gerçek hikayemde sana anlatacağım ![]() ![]() ![]() "sevdasına kurban olduğum" sana anlatacağım da bana hiç açık kapı bırakmadın ki hadi ben hata yaptımda söyledim Ya al beni dünya' na yada Şeytanı Kovar gibi kov dedim Sen ne yaptın bir boşlukdu sinir di kasvetti için yanıp dilin hiç şürçmeden kovdun ![]() ![]() ![]() Baktım ki istemiyorsun bırakıp gidemedim Kıyamadım Canımı canına yasladımda "KIYAMADIM" peki sen nasıl kıydın yanmadı mı yüreğin ? titremedi mi ellerin ? ben herkes değildim hani senin için hani ben den beklemezdin olası büyük hataları ? sana kızmıyorum seni çok seviyorum sana senden daha çok sahip çıkmak adına senin gibi yapmıyorum "sevdasına kurban olduğum'' sen beni göz önünden kovdun Ben seni kalbimden kovmuyorum hain değilim bengörmezden gelemem ruhum boş değil insanım ben sevdim seni büyük sevdamla sızlayan kalbimle selamlıyorum seni İyki doğdun İyki sevdim seni Kilitli sandıkda kaldı duygu çeyizlerim ama bil ki zalimsin ZALİM soranlara söylüyorum yılmadan sevin vazgeçmeyin ama söylemleri tavırlar ile değil cesaretiniz varsa Yüzüne karşı "seni seviyorum" deyin Bir kelime idi aslında beklediğim "Seni istiyorum" diyebilseydin SEN ve BEN diyebilseydin Yanımda küçük bir kağıda yazıp keşke bana açılabilseydin unutma ben bir bayanım Yüreğindeki asaleti dilinde gösterip keşke benim ol yuva kuralım deseydin Diyemedin benim boynum yaralı kuş misali önce kanadı Sonrada büküldü Şimdi senden uzakda cellatın kılıcını bekler Bu can sana kurban EY ! "sevdasına kurban olduğum" keşke bir adım gelebilseydin keşke ![]() ![]() ![]() Canımı Canına Yasladığım ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|