Gülüşünü Özledim... |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Gülüşünü Özledim...Hayat yüzünü qösterdi işte ![]() Savurdu bizi uzak kentlere , bir daha birbirimizi qöremeyelim diye![]() Belki en iyisi buydu ayrı kalmak , qörmemek , duymamaktı![]() Ama sensiz qecen her qün , biraz daha özlüyorum![]() Ve her özlediğim de Biraz daha sana itiyor hayat beni![]() ne yapmak istiyor anlamadım ki![]() ! Özleyeceksem seni yanımda ol![]() özelemin hiç de adil değil çünkü![]() Gözlerimin pınarı kuruyor , Damarlarımdaki kan oluk oluk çekiliyor![]() Dilzerim bile artık beni taşımıyor![]() En çok da neyi özleidm biliyor musun ![]() ? GÜLÜŞÜNÜ ÖZLEDİM , SICACIK GÜLÜŞÜNÜ![]() ![]() Beni kızdıracak bir hata yaptığında ![]() Sana kızmamam için masum masum qözlerime bakarak sıcacık qülümserdin![]() Sonra dayanamazdım sıkı sıkı sarılırdım sana![]() ![]() DOYAMADIM SEVGİLİM O SARILMALARINA![]() ![]() Hani yamur yağınca çıkardık ya hemen dışarı ![]() Yürürdük adım adım Yamur hızlanınca sarardın ya sıkı sıkı kollarınla , uzun uzun öperdin ya yamur kesilinceye kadar![]() Şimdi dışarıda yamur yağıyor aşkım![]() Pencereme vuruyor![]() Dışarı bakmaya cesaretim bile yok![]() ÇÜNKÜ ARTIK SEN YOKSUN![]() Ne doyasıya sarılabilirim sana , Ne de doya doya öpebilirim seni![]() EL Mİ OLDUN ŞİMDİ SEN BANA![]() ? Bazen diyorum ki ne yaptım allahım ben sana , sevdiklerim hep uzaklarda ![]() Eee o zaman al beni yanına![]() Düşünmüyor musun hiç bu kulunu![]() ? Ne yaparım ben onsuz![]() ? Nasıl alışırım başka ellere![]() ? Ya nasıl dayanırım onu başka ellerle qörmeye![]() ? Yaptığın hiç de iç açıcı değil![]() Sana karşı qelmiyorum haşa![]() Ama bende seviyorum asil bir aşkla![]() ve yanımda istiyorum sevdiğimi her seven qibi![]() Çok mu şey istiyorum bilmiyorum ki![]() ! Aklımdan çıkmıyorsun , beynimi tırmalayıp bitiriyorsun beni ![]() Düşünüyorumda benim seni istediğim qibi sende istiyor musun![]() ? Alışabildin mi bensizliğe![]() ? Yapabildin mi sil baştan![]() ? Toplayabildin mi "yap-boz"ları tekrardan![]() ? BAŞARABİLDİYSEN NE MUTLU SANA![]() ![]() Ben eskisi qibi hayata renkli gözlerle bakamadım ![]() Hiç düşünmemiştim bir gün qideceğini , yokluğunla kalacağımı![]() Alışamadım bu ayrılığa hem çok uzun sürdü be![]() DÖN GERİ![]() Artık çocuk değilim büyüdüm ve duygularım genişleti tekrardan düşünemiyorum başka bir ten de açmayı sil baştan başlamayı beceremem zaten aklımda sen warken duygularım sana dönükken![]() Anlıyacağın yenildin , yapamadım![]() O kadar büyüdün ki içimde binlerce SEN oluştun![]() "Yap" ama "bozma"malar![]() Yani yaptım ama bozamadım İÇİMDE SENLE YAŞAYAN BENİ![]() Kirletemedim içimdeki sevqiyi , aşkı , özlemi , SENİNLE OLAN YANIMI![]() BAŞARAMADIM YA YAZIKLAR OLSUN BANA![]() ![]()
|
|
#2 |
|
|
Cevap : Gülüşünü Özledim...süperrrrrrrrrrr paylaşım içi,n teşekkürler |
|
Cevap : Gülüşünü Özledim... |
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Gülüşünü Özledim...Ben teşekkür ederim sudenaz vaktini ayırdığın için bu arada hoşgeldin aramıza:)
|
|
|
|