Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gülüşünü, özledim

Gülüşünü Özledim...

Eski 02-17-2008   #1
gülgüzeli

Gülüşünü Özledim...

Hayat yüzünü qösterdi işte Savurdu bizi uzak kentlere , bir daha birbirimizi qöremeyelim diye Belki en iyisi buydu ayrı kalmak , qörmemek , duymamaktı Ama sensiz qecen her qün , biraz daha özlüyorum Ve her özlediğim de Biraz daha sana itiyor hayat beni ne yapmak istiyor anlamadım ki! Özleyeceksem seni yanımda ol özelemin hiç de adil değil çünkü Gözlerimin pınarı kuruyor , Damarlarımdaki kan oluk oluk çekiliyor Dilzerim bile artık beni taşımıyor

En çok da neyi özleidm biliyor musun? GÜLÜŞÜNÜ ÖZLEDİM , SICACIK GÜLÜŞÜNÜ

Beni kızdıracak bir hata yaptığında Sana kızmamam için masum masum qözlerime bakarak sıcacık qülümserdin Sonra dayanamazdım sıkı sıkı sarılırdım sana DOYAMADIM SEVGİLİM O SARILMALARINA

Hani yamur yağınca çıkardık ya hemen dışarı Yürürdük adım adım Yamur hızlanınca sarardın ya sıkı sıkı kollarınla , uzun uzun öperdin ya yamur kesilinceye kadar Şimdi dışarıda yamur yağıyor aşkım Pencereme vuruyor Dışarı bakmaya cesaretim bile yok ÇÜNKÜ ARTIK SEN YOKSUN Ne doyasıya sarılabilirim sana , Ne de doya doya öpebilirim seni EL Mİ OLDUN ŞİMDİ SEN BANA?

Bazen diyorum ki ne yaptım allahım ben sana , sevdiklerim hep uzaklarda Eee o zaman al beni yanına Düşünmüyor musun hiç bu kulunu? Ne yaparım ben onsuz? Nasıl alışırım başka ellere? Ya nasıl dayanırım onu başka ellerle qörmeye? Yaptığın hiç de iç açıcı değil Sana karşı qelmiyorum haşa Ama bende seviyorum asil bir aşkla ve yanımda istiyorum sevdiğimi her seven qibi Çok mu şey istiyorum bilmiyorum ki!

Aklımdan çıkmıyorsun , beynimi tırmalayıp bitiriyorsun beni Düşünüyorumda benim seni istediğim qibi sende istiyor musun? Alışabildin mi bensizliğe? Yapabildin mi sil baştan? Toplayabildin mi "yap-boz"ları tekrardan? BAŞARABİLDİYSEN NE MUTLU SANA

Ben eskisi qibi hayata renkli gözlerle bakamadım Hiç düşünmemiştim bir gün qideceğini , yokluğunla kalacağımı Alışamadım bu ayrılığa hem çok uzun sürdü beDÖN GERİ Artık çocuk değilim büyüdüm ve duygularım genişleti tekrardan düşünemiyorum başka bir ten de açmayı sil baştan başlamayı beceremem zaten aklımda sen warken duygularım sana dönükkenAnlıyacağın yenildin , yapamadım O kadar büyüdün ki içimde binlerce SEN oluştun "Yap" ama "bozma"malar Yani yaptım ama bozamadım İÇİMDE SENLE YAŞAYAN BENİ Kirletemedim içimdeki sevqiyi , aşkı , özlemi , SENİNLE OLAN YANIMI BAŞARAMADIM YA YAZIKLAR OLSUN BANA

Cevap : Gülüşünü Özledim...

Eski 02-20-2008   #2
sudenaz

süperrrrrrrrrrr paylaşım içi,n teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-20-2008   #3
gülgüzeli

Ben teşekkür ederim sudenaz vaktini ayırdığın için bu arada hoşgeldin aramıza:)
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com