![]() |
Seni Sevmek !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Sevmek !!!![]() Ey insan ! Ey güzel insan! Seni sevmek, balığı Urfa’da avlamaktır ![]() Balıklı gölde, yasak olduğu için güzeldir ![]() Ey insan , ey güzel insan! Seni sevmek, Munzur dağlarında kınalı keklik avıdır Hani keklikler yorulur da kara düşünce kalkamaz İşte o zaman vurmak kolaydır ![]() ![]() ![]() Ey insan , ey güzel insan! Seni sevmek, yedisinde bir çocuğun, günlük gelirine konmaktır Alaca şafakta çıkmıştır işe, Simidinin yarısını satmıştır, Yüreği küçülmüştür elleri büyüdükçe ![]() ![]() ![]() Ey insan ey güzel insan! Seni sevmek, bir trencinin tren altında kalması gibidir, Hani çığlığı düdük sesine , Hasreti raylara takılı kalır ![]() ![]() ![]() Ey insan ey güzel insan! Seni sevmek, kaşarlanmış bir celladın, kendini asması gibidir ![]() Hani asılı cesedine bakıp hem güler hem ağlarlar ya Oysa bir avuç gözyaşıdır astıkları bedeninden arta kalan ![]() ![]() ![]() Ey insan ey güzel insan! Seni sevmek, zordur, çelişkidir, ölümle yaşamın kardeşçe birliğidir, Ölünün mezarını görüp ölümden vazgeçmesi gibidir ![]() ![]() ![]() Buna rağmen seni seviyorum, Ama anlarsan seviyorum, Anlamazsan geberiyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|