![]() |
Mimozamsın (Sevgiliye Mektuplar) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mimozamsın (Sevgiliye Mektuplar)![]() Canım ![]() Kınalı kuzum,narinim,gözlerinin gömüsüne gömüldüğüm seni özledim ve oturdum yine klavyemin başına ve sana olan yangınımı,sana olan susuzluğumu anlatıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Adın dert olsa /dertlerin en güzeli olurdun katlanırdım senden gelen her türlü çileye ![]() Adın kabus olsa/düşlerin en güzeline en uzununa seninle dalardım gün bitip de dönerken geceye ![]() Adın ölüm olsa/Azrail deseler dahi ecel in şerbetini elinden yudumlardım ![]() ![]() Bastığın toprak olurum İçtiğin suyun olurum ![]() Yaz günü terlersen silip attığın mendil olurum Konuştuğun kelamında sen iste,değil bir hiza kurduğun devrik cümlen olurum ![]() Sen iste gönüllü kulun olurum/kölen olurum gerek yok hiçbir zincire Sebebim ol/soluğumu kes Tek hazanım ol sararıp düşeyim bir yaprak misali dizlerinin dibine Engin maviliklerde uçan,karayı gösteren martım ol ![]() Denizde,pusulam Gemide dümenim ol ![]() Cesaret veren içimin hiç susmayan sesi ol ![]() Beni istersen çocuk say gülüp geç/ Madem öyle oynadığım lego ol ve kurayım, bozayım seni ![]() Her seferinde yine,yeniden keşfedeyim ben hep seni yanımda göreyim ![]() Gitme/git desem de gitme hiç olur mu Vazgeç desem de sakın beni terk etme ![]() Benliğim olursun/nefesim olursun Daha ne diyeyim can olursun/can Baharım olursun /her bir dalımda çiçeğe durursun ![]() Umudum olursun ve sen yoksan /ölümüm olursun… Ama seni nefes diye her çekişimde biraz daha ben olursun Beni yüreğimden sayfa, sayfa okursun ![]() Bahar dalımsın,mimozamsın Hadi aç sürgünlerini seninle bahar sarıya boyansın ![]() Savur polenlerini dört bir yana Çünkü,sen mimozamsın sarı sarı çiçeklerinle baharıma açansın |
![]() |
![]() |
|